Meddig tart ki a szőrtelenítő krém? Fél tubussal a lábamra kentem, egy óra alatt kb semmit se vitt le. Ez normális? Veet.
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 18:58
1/8 anonim válasza:
Akkor vagy romlott (régi) volt a krém, vagy valamit rosszul csináltál.
10-15 perc alatt a börödet is szétmarja, nem egy óra alatt!
2/8 anonim válasza:
A Veet nekem nagyjából semmit sem ért, pedig nincs erős szörzetem. Most Eveline krémet vettem, kb 6-7 perc alatt leszedi, Rossmann sajátmárkásnak kellett 12-15 perc
4/8 anonim válasza:
Érdekes. Nekem szépen lejön mindenhonnan,pedig kifejezetten erős szőröm van.Láb,comb,kar,has, teljesen jó.Mondjuk alapból én sem ezt használom,mert macerásabb mint mondjuk borotválni,de most kaptam és hát elhasználom,de semmi gond nincs vele.
5/8 anonim válasza:
Valamit elrontottal. 1 orat tilos rajtahagyni mert marja a bort. Teljesen befedte a szorszalat a krem? Nem lehet hogy csak vekonyan kented mint evy testapolot? Ugy nem er semmit
6/8 anonim válasza:
Most... a szőrtelenítő krém ugyanaz, mint a borotva. Csak a borotva fizikailag szedi le a szőrt, a krém kémiailag. Nem tartósabb, nem szedi tövestől, ugyanaz. Csak a krém büdös, irritálja a bőrt, több ideig tart, míg hat, és kenheted újra, ha valahol ottmaradt a szőr.
7/8 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy egy órán keresztül fent volt a bőrödön, mert ahogy előttem is írták, lemarta volna teljesen és most a bőrgyógyászaton ülnél. Pont emiatt inkább hanyagold, ha nem bírod a fájdalmat akkor használj inkább borotvát.
8/8 anonim válasza:
Mii?
Én is veet krémet használok, egy tubus (a két lábamra) kb két használatra elég, és 6 percig szoktam rajtahagyni. Nekem nagyon szépen leszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!