A Fa termékcsaládnak van testápolója?
Figyelt kérdés
több üzletben is kerestem már, de még egyikben sem találtam. Kíváncsi lennék, hogy egyszerűen csak nem volt szerencsém, vagy nincs is. Használtam már golyóst fehér tea illatban, és most azt keresném testápolóban.2010. okt. 18. 21:07
2/4 anonim válasza:
Fa testápoló nálunk is van, tehát létezik. Azt viszont nem tudom, hogy milyen fából esztergálta apám :)
3/4 anonim válasza:
hát fa testápoló (illatszerre gondolok nem baseball ütőre)nem létezik linkelem neked a hivatalos oldalát ahol fentvannak a termékek, de nincs belőle testápoló
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket utolsó. De béna vagyok, hogy nem jutott eszembe rákeresni a neten. Pedig általában az az első, és utána jövök ide.:)
2010. okt. 18. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!