Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avon hidratáló barnító testápo...

Avon hidratáló barnító testápolója mikor fejti ki hatását?

Figyelt kérdés

ma vedtem egy ilyet 150mlis vmi SUN felirat van rajta.

Olvastam a használati utasítást, de nem irja mikor hat, vagy ez is csak egy "humbuk" hogy kicsalják az emberekből a pénzt?

Légyszi

ha olyan válaszokat kapok, ami nem a javát szolgálja ennek a krémnek élni fogok az avon garanciával..

2010. júl. 15. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
az enyémen is vmi sun-os felirat van és barna a tubusa vagy milye jó annak aki ügyes én foltos lettem tőle mint minden barnító krémtől :( a bokám és a csuklóm és a könyököm körül sárgás lett :( de már az első használattól számított fél napon belül látszik a hatása kicsit szinesebb vagy :P ha jól eltudod oszlatni és még teljesen meg nem száradsz nem és semmi a bőrödhöz akkor jó
2010. júl. 15. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:

nekem is barna a tubusa és ugymond fejjel lefelé van a nyomoja mármint az irás..vagy h mondjam...nagyon

fehér vagyok viszont szoliba nem szeretnék menni..am köszi a választ

2010. júl. 15. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is a kezem közt foltos-sárgás lett, valamennyit hatott de nem sokat...
2010. júl. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!