Szeretném az arcomat kicsit ápolni. ?
Figyelt kérdés
Azaz lemosni hidratáló krém meg fényvédő.
Valami szérumot kellene használnom?c vitamin szérumot és niaciamidot(nem tudom jól írtam e) néztem. Mindkettő kell vagy egyik sem? Mivel egészítenétek ki?
17/L száraz vagy szárazságra alkalmas bőröm van.
2023. okt. 16. 13:23
1/2 anonim válasza:
Mivel száraz a bőröd a niacinamidot szerintem felejtsd el mivel hámlasztó. Arclemosó, hidratáló és fényvédő azok az alapok. Ha akarsz c vitamint használj és hialuron savas szérumot is. Fontos! Alacsony százalékuval kezd és úgy haladj a magasabb felé. És a legtöbb c vitamint hűtőben kell tartani, mert bomlékonyak :)
2/2 anonim válasza:
A nia nem hámlasztó. (Egyébként hámlasztót használhatnak száraz bőrűek is.)
Viszont inkább zsíros bőrre szokták ajánlani, mert segít szabályozni a faggyútermelést.
Lemosónak a CeraVe Hydrating Cleansert ajánlom. Az nagyon gyengéd, hidratál - száraz bőrre tökéletes.
Szerintem neked inkább a hidratálásra kell figyelned, ezért egy hialuronos szérumot vezetnék be, mást nem, ha nincs más probléma (pl foltok, pattanások). Ilyen szérum pl: GEEK & GORGEOUS 101 HA 5 RICH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!