Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy fiúnak (érdekli a külseje...

Egy fiúnak (érdekli a külseje ) milyen arcápolási rutint ajánlanátok? Milyen szereket használjak? Pattanasos bőrre jó a korrektor?

Figyelt kérdés
Mentális okok miatt tönkrementem és elhagytam magam! Az arcom nagyon csúnya pattanasos lett és nekem nagykn nagy kapacitásom van arra hogy újra szép legyen a borom! Ti milyen dolgokra használtok?
2023. okt. 15. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen a bortipusod? Ha ezt megtudtad egy alap arcapolasi rutin a következő: olajos lemoso, vizbazisu lemosó, (tonik), szérum (hamlaszto, niacinamid), hidratáló (éjszakai nappali), fenyvedo. Ebből mindet a bortipusod szerint kell választani. Ahogy korrektort is. Ha pattanásos az arcod nem nagyon ajánlom hogy nagyon eltomitsd mindenfélevel, de korrektort használhatsz a nagyon gázos helyeken.
2023. okt. 15. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezen kívül ha van konkrét probléma pl sötét foltok akkor arra a megfelelő megoldást megkeresni. Niacinamid segít a pattanásokra például.
2023. okt. 15. 13:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia annyira nem csúnya mert egészségesen élek, viszont az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan lehet meqpitanu?
2023. okt. 15. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
mit csinálni? megállapítani? kozmetikus/ vannak ilyen tesztek neten bár az nem feltétlenül jó. Meg azért te is érzed hogy pl. húzódik a bőröd és látod H száraz akkor száraz, ha látod H állandóan fényes, zsíros akkor zsíros. Ha a T vonalban az álladon zsíros akkor kevert vagy hogy mondjak. Ha teljesen normálisnak véled akkor normál.
2023. okt. 15. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el kozmetikushoz, ő megállapítja a bőrtípusod és megfelelő termékeket fog ajánlani.
2023. okt. 15. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Okééééé
2023. okt. 16. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!