33 évesen mire kell figyelni bőrápolásnál?
Értem itt, hogy pl mit tartalmazzon egy arckrém stb stb
Tisztába vagyok a bőr típusommal csak ugye nekem se vissza fele megy az idő és nem vagyok ezzel tisztában, hogy mire kell figyelni, hogy fiatalos maradjon az arcom a későbbiekben is.
Van esetleg márka ami nektek bejött? Loreal stb stb? Ránctalanítót már érdemes használni?
"pl mit tartalmazzon egy arckrém"
Csak természetes összetevőket tartalmazzon.
"Van esetleg márka ami nektek bejött?"
Horvát márka, Sapunoteka termékei nekem nagyon bevált.
Plusz, ami még nagyon fontos, napi minimum 2 liter víz elfogyasztása.
A pollen is természetes, mégis allergiásak rá sokan.
Ha én hozzáérek valamihez, amiben natúrbiovegánorganikus aloe vera van, azonnal kiütéses leszek.
Kérdező, nem a korodtól függ, hogy mi kell a bőrödnek, hanem az állapotától. Olvass utána az összetevőknek több forrásból.
Fényvédő télen-nyáron. (Nyáron 50-es. Télen elég egy 30-as spf tartalom)
Antioxidánsok
30 felett retinolt, vagy a biztonságosabb retinalt érdemes bevezetni a rutinba.
És egy bőrtípusodnak megfelelő hidratáló. Reggel is legalább egy tonik állagú hidratálót érdemes használni.
Utolsó vagyok.
Koreai márkák között nagyon érdemes szétnézni. Pl: beauty of joseon
Vagy még gyógyszertárban találtam kedvenceket, pl a La roche posay toleriane termékcsalád hidratálói, cera ve-nek jók a lemosói.
Szérumok közül pedig q&a, geek and gorgeous, the ordinary.
Szerintem változó, kinek mi válik be. Nekem fontos a parfüm, alkohol kerülése. Krémmánián mindig lecsekkolom az összetevőlistát, és igyekszem kerülni azokat, amikben van piros pöttyös összetevő.
Azzal nem értek egyet, hogy csak a natúr a jó. Alkohol, illatanyag (illóolajok) is természetes. Attól még, hogy valamit előállítanak, nem lesz automatikusan rossz, és nem minden jó, amit a természetben megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!