Hogy oldható meg, hogy borotválkozás után ne legyen tele a kád/fürdő szőrrel?
Figyelt kérdés
Létezik valami praktika arra, hogy a szőrt egy helyre lehessen gyűjteni borotválás után, könnyen össze lehessen szedni, ne legyen tele vele minden?2023. okt. 12. 21:04
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen megoldható: nem a fürdőkádban borotválkozol és nem lesz szőrös.
2/7 anonim válasza:
Nem a kad felett csinalod hanem mosdo felett. Utana kitorlod. Vagy kibeleled egy szemeteszsakkal es lukat csinalsz ahol folyik a viz. A zsakot korazod a kuka felett
3/7 anonim válasza:
Nekem lefolyik. Igaz nem hosszú a szőr. Simán kiöblítem a kádat. De ha félsz, hogy eldugul, tegyél bele olyan kis vakot, ami a mosogatókban szokott lenni. Van elég sűrű lyukú, ami javarészt szerintem megfogja. De bármi nem sűrű szövet is megfelelhet a célnak odanyomva, csak az ne csússzon le, dugítsa el.
4/7 anonim válasza:
Első alkalommal a nagyját trimmerrel lenyírod és összeporszívózod
Utána ha rendszeresen ápolod nem fog úgy megnőni hogy eldugítsa
5/7 anonim válasza:
Persze...Egy lavór segítségével.Vagy úgy,hogy engedsz bele forró vizet aztán abban lögybölöd le a habot a borotváról.Vagy a kádba teszed a csap alá a lavórt.Így abba összegyűlik a borotváról folyó vízzel leöblített hab és szőrmaradvány.Amikor pedig végeztél,akkor kiöntöd a lavór tartalmát mondjuk a wécébe.Ennyi.Probléma megoldva.
6/7 anonim válasza:
Rakj a kádba egy nagy zacskót, ha később készen vagy vedd ki és benne marad a szőr.
7/7 anonim válasza:
Mosdókagylóba engedj vizet. Ebbe öblítsd mindig a borotvát. A szőr nagy része a vízzel lefolyik, a maradék szőrt pedig könnyű leöblíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!