Srácok! Hány évesen kezdtetek el borotválkozni? Ki tanított meg?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 18:35
1/5 Noren1989 válasza:
20.
Senki nem tanított, videót se néztem róla.
3/5 anonim válasza:
Valahol 18 és 20 között.
"Tanított" Marha nagy ész kell hozzá. Nem vagyok egy technikai zseni, de azért azt az egy gombot megtaláltam a villanyborotván.
4/5 anonim válasza:
3
Nem csak delejes borotva létezik..És nem is mindenki olyant használ.Mondjuk a biztonsági borotva vagy kés megfelelő használatának elsajátításához bizony kel némi tanulási idő.Ha pedig valaki segít benne,akkor egyszerűbb a tanulási folyamat.
5/5 anonim válasza:
Valahogy 15 és 16 között. Apám tanított meg rá. Eleinte elég volt 2 hetente, majd egyre sűrűbben. Most már szakállas vagyok, de azt kb. 2-3 naponta kell igazítani, rendbentartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!