Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti,hogy kezdtetek el borotválk...

Ti,hogy kezdtetek el borotválkozni? Szüleitek engedélyével vagy annélkül?

Figyelt kérdés
(remélem eltaláltam a kategóriát)

2020. jún. 11. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Engedélyel sőt! Elöszór anyám borotvált le,hogy megmutassa hogy kell,azóta már persze sok év telt el és saját magamnak csinálom,hamar bele jöttem, nem jellemző hogy magamba vágnék mint sok balf*sz csaj már elnézést, sokan sztem erősen rányomják vagy nem tudom nővérem ákileszénél vágott bele mert egy nagy balf*sz xD én viszonylag elég korán kezdtem el 10 vagy 11 lehettem.
2020. jún. 11. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából anyum nem tiltotta meg, de mindig mondta, hogy ne nyírjam, jobb természetesen stb, de engem nagyon zavart, uh elcsórtam egy original borotvát és kipróbáltam. Azóta használom anyum is csak megjegyzte, hogy jé kipróbáltam? Utána már úgy vett borotvát, hogy nekem is legyen mindig. 12 lehettem 🤔
2020. jún. 11. 23:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sunyiban borotváltam le magam 13 évesen. Nincs túl bensőséges kapcsolatom anyukámmal,emlékszem mennyire izgultam, hogy mit fog szólni, amikor meglátja,hogy megcsináltam.

Remélem azért,hogy nekem lesz majd annyira jó viszonyom a lányommal, hogy megbeszéli ezt velem. :)

23L

2020. jún. 12. 00:22
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Én is az engedélyével és első pár alkalommal ő borotvált le,10 éves voltam. A lábamat,karomat nyárra már korábban,7 évesen
2020. jún. 12. 05:42
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
10 évesen kezdtem el, anyával beszéltünk erről és vett hozzá borotvát nekem és adott tanácsokat
2020. jún. 12. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Unokanővérem mutatta meg, hogyan kell borotválkozni miután megkérdeztem tőle. Ő 16 volt én meg 14. Vele nagyon jól jártam, mert fodrász-kozmetikusnak tanult és később le is gyantázott.

Anyámmal már kevésbé volt ilyen jó a kapcsolatom. Amikor megtalálta a borotvámat, rögtön elkezdte volna mondani, mennyire felesleges, hagyjam abba (ő soha semmit nem szőrtelenített), de rászóltam, szálljon le rólam. Többet nem emlegette.

Ha lesz egyszer lányom és kéri én biztosan megmutatom neki a szőrtelenítést.

2020. jún. 12. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én magamtól,de nem titokban,egyszerűen csak nem jelentettem be.

Amúgy hajfestéssel,sminkeléssel is így voltam:D

2020. jún. 12. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Magamtól. Rosszban voltam és vagyok a szüleimmel
2020. okt. 23. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!