Van valami jó drogériás izzadtsággátló?
Figyelt kérdés
Balea, Rexona és Nivea felejtõs, ezek 10 percig se tartanak. Rexona régen fedett egész nap, de a mostaniak rosszak.2023. szept. 29. 20:07
2/7 anonim válasza:
Lady speed stick, secret, és a dove is bevált nekem
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor Dove lesz az, nem nő vagyok. Férfi illatok jók nincsenek, túl harsány és tinis mind, egyik sem mély, elegáns. Parfümériába meg azért egy stiftért nem mennék.
2023. szept. 29. 20:34
4/7 anonim válasza:
Ha férfi dezodor kell, akkor páromnak az old spice stiftje jött be legjobban, pedig elég izzadós és kb. az összes drogériás márkát végigpróbálta. A fújós lehet túl intenzív illatú, de a stift nem és sok illatban van, nem csak tinis.
6/7 A kérdező kommentje:
Oldspice az proli. Avonnak vannak jó férfi stiftjei vagy deoi? Régen amit használtam drogériás deot, azt felvásárolta az Avon, de deoban nem árulják, csak parfümben. Egyáltalán van Avon drogériában? Rendelni nyilván nem rendelnék, annyi hercehurcát nem ér.
2023. okt. 1. 23:46
7/7 anonim válasza:
"Oldspice az proli"
Akkor maradjon büdös, az aztán nagyon fancy. Vagy esetleg használjon noname MLM cuccot az is igazán jó🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!