Valami jo izzadtsággátlo? Nagyon kellene a segitseg?
eddig nem voltam az az izzados tipus,és most is csak a honaljamnál :s
kiprobaltam már egy pár dezodort,de nem hatnak. mindig csak fekete felsőket merek felvenni,mert eleg undoritonak talalom az izzadtsagfoltot. pedig suli előtt mindig hasznalok dezodort,megis mar az 1.oran erzem,h vizes-.- . ugy sajna nem lehet megoldani,h többször elmenjek a lanywc-be,mert hat a baratnőim eleg szorakoztatonak talalnak,h fujatom a honaljam ,mer izzadok..eleg gyerekesek tudom...és amuyg 24h van rairva a dezodorra,megse hat,mar nemtudok miben bizni,mert mindre mindent rairnak..
nemtudom mit tegyek:( mar tanácstalan vagyok,ezert kerdeznem itt,h valakinek van e jo tapasztalata?:) hallottam mar,h ferfi dezodor hatasos,de azt nem szeretnek,mert hát megerezni az illatat,meg hat ..na... :)
15l
1.köszi:)
2.: az nem valami méreg?:o vagy én nemtudom,leheth hülye vagyok:D
még jöhetnek valazsok:)
De ismerős.... :-( Én is ilyen vagyok kamaszkorom óta.
A solutio antisudorica egy gyógyszertárban kapható izzadásgátló. Vattára kell rátenni, bekenni vele a hónaljat, megvárni, míg megszárad, és kész. De ezt kúraszerűen kell alkalmazni. Pl egy hónapig ez, egy hónapig bármi más. És hatásos! Csak azért kell a szünet, mert nagyon szárít. De egy jó parfüm nem árt mellé. Szagtalan, csak ugye a deoknak meg van az illatuk, ennek meg nincs.
Amúgy a havi szünetre és Garnier 48-órás stiftet ajánlok, vagy Rexona 24órást. Mindkettőből azt, amelyik nem hagy foltot (rá van írva).
köszönöm
és most olvastam,h valami antibakterialis szappan is segit..
ez mennyire igaz? :)
az antibakteriális szappan marhaság
próbálj ki többféle dezodort, nekem pl. a stiftek jönnek be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!