Milyen hajszín illik hozzám(a többi lent)?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni,hogy milyen hajszín illik hozzám.Szürkéskék szemem van(nem világos hanem inkább sötétebb fajta) sok képet láttam meg sokan is írták,hogy a kék szemhez a fekete haj nagyon jól áll.De nem tudom!Most szőkés-barnás a hajam és nem tudom eldönteni,hogy hagyjam-e így vagy sötétítsem.Szerintetek?2023. szept. 24. 23:00
1/4 anonim válasza:
Szia
Esteleg ha privátban mutatnál magadról egy képet pontosabb választ tudnék adni.
2/4 anonim válasza:
Így nehéz.
De ha màr maszkban is mutatnál egy képet magadról (ha nem szeretnéd az arcod elküldeni) úgy tudnék tanácsot adni. :)
3/4 anonim válasza:
Ezt csak és kizárólag jó fényviszonyok mellett készített kép alapján lehet megmondani, akkor sem egyszerű.
4/4 anonim válasza:
Én is úgy vélem, hogy ilyet csak kép alapján lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!