Van Pécsett olyan fodrász, aki meg tudja állapítani és elkészíteni a hozzám illő frizurát és hajszínt és időt szán ennek a kiderítésére? És olyan kozmetikust, aki rendbe tudja hozni az arcomat?
Több fodrásznál próbálkoztam már Pécsett és azt tapasztaltam, hogy nem igazán érdekli őket, hogy nekem mi lenne a megfelelő és hogy nekem tetsszen is a végeredmény. Hamar összecsapják és úgy érzem, hogy nem teszik bele a lelküket..., jöhet a következő... Szeretnék hajszínt és frizurát változtatni és ehhez keresek szakembert.
Én úgy gondolom, hogy a fodrásznak segítenie kellene a vendégnek a legjobb eredmény elérésében, úgy, hogy a vendég elégedett legyen a végeredménnyel és még szebbnek érezze magát amikor kilép a fodrászatból és szívesen keresse fel újra ezt a szakembert.
Kozmetikusnál már rég nem voltam, ezért szeretnék találni egy kedves, odaadó kozmetikust is.
Bízom benne, hogy segítségetekkel találok.
The Beauty Lab kozmetika Pécsett.
Nem voltam még eddig náluk, de szimpatikusnak látszanak.
Forró Édua fodrász
Azt hiszem van Hajas szalon Pécsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!