Hogyan vegyem rs anyát, hogy befesthessem a hajamat?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és nagyon nem tetszik a hajam eredeti színe, ezért természetes vörösre szeretném befestetni, de anya nem engedi. Pedig ő is festeti a haját. Egy jó barátnője csinálná megnézem, aki ég, elég jó fodrász.2022. febr. 14. 09:46
1/14 anonim válasza:
Én mondjuk rád hagynám a dolgot, 17 évesen már nem vagy gyerek, de azt azért tudd, hogy természetes vörösre festeni nem lehet. Az összes festett vörösről messziről rikít, hogy festett és nem természetes, hiába hívják annak.
2/14 A kérdező kommentje:
Az én hajamban az az érdekes, hogy ugye a citromlé szőkít, de nekem vöröset csinál belőle. Gondolom köze van ennek a genetikához is. Apa haha vörös, anyáé pedig barna. Nekem vöröses barna, de nem éppen a legszebb árnyalatú. Viszont ha világosítanak rajta kicsit, akkor már természetes vörös lenne.
2022. febr. 14. 10:41
3/14 A kérdező kommentje:
Anyám szerintem 30 éves koromban sem engedné meg. Apa simán bele menne, neki kB mindegy, mit csináltatok magamra/magammal, amíg nem megyek haza teljes karos tetkóval, meg fémmel az orromba, számban, nyelvemben, és úgy s fülemben kívül akármiben.
2022. febr. 14. 10:43
4/14 anonim válasza:
Esetleg ha találnál abban az árnyalatban kimosható szinezőt akkor anyukád látná, hogy nem változna akkorát a hajszíned és lehet megengedné a festést is.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem engedné meg akkor se. Tuti nem fogja, nagyon makacs, és akaratos. A saját akaratát mindig rá erőlteti a másikra.
2022. febr. 14. 11:35
6/14 anonim válasza:
Ha a kimoshato festékes megoldás nem működik, esetleg várd meg,amíg betöltöd a 18at,már felnőtt leszel "hivatalosan" is és még apud is támogatja,akkor sima ügy,ne kérdezz rá,csak szépen közöld.
Esetleg nézhetsz természetesebb festéket,hátha azt jobban engedné.
7/14 anonim válasza:
Tudom, hogy 0-ra leszek pontozva, de elmesélem, hogy én mit csináltam. Seszínű hajam van, ez a se nem szőke, se nem barna (festéken láttam, állítólag sötétszőke a hivatalos neve) és gondoltam, hogy kicsit világosítok rajta, de anyukám nem engedte. Egyszer egy barátnőmnél ottalvós buli volt, 4-en voltunk. A zsebpénzünkből beruháztunk kimosható szinezőre és este megcsináltuk. Másnap anyukám nagyon ki volt akadva, de miután szépen kikopott a színező, azt mondta, hogy a világosabb hajszín tényleg szebb volt. Nekem szerencsém volt mert végül jól sült el, egy másik barátnőm anyukája pedig minden nap hajat mosatott a lányával, hogy gyorsan kopjon ki.
8/14 anonim válasza:
Ja igen az lemaradt, hogy ő viszont a gyönyörű aranyszōke haját szinezte be k.rvás vörösre. 😄😄
9/14 anonim válasza:
“Pedig ő is festeti.”
Lehet, emiatt nem. Tudja, hogy mennyi kiadás.
10/14 anonim válasza:
Én csak akkor kezdtem el festetni, mikor már nagyon muszáj volt az őszülés miatt harminc körül. Soha nem lesz újra annyira szép, mint természetesen (kivéve, ha lenöveszted újra, persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!