Ciki ha egy lanynak latszik a bajussza?
18:52-es xD
Nekem is látszik, engem folyton csúfolnak :S
jah ki hagytam hitler bajusz is ciki
most ez fazon az elterjedt női bajusz divat
de persze ezt lehet kombinálni szöke melir csikókkal
szia!
nekem is van bajuszom !
kb egy éve kezdtem el szedni gyantáztam meg borotváltam mikor hogy és nagyon megerősödött!
aztán úgy hagytam ahogy van kb fél évig, hogy kihulljon és beálljon a rendes színébe de nem állt be..
ezért most szőrtelenítő krémet használok. hetente egyszer használom.
engem nagyon zavart ha valaki mellém ült vagy valami rögtön a szám elé tettem a kezem mintha ,,támasztanám a fejem" de nagyon idegesitett és végülis a szépségért meg kell szenvedni és egy nő legyen igényes! amúgy sem vagyok egy szépség, de a bajusz csak rontott a helyzeten. szóval szőrtelenítő krém! :)
most ez komoly kérdés? Szerinted? Azt várod, hogy azt írja valaki, hogy nagyon szexi, ha egy lánynak bajusza van? Tessék legyantázni, nem nagyvalami, veszel párszáz forintért hideggyantát, sokaig elég, 2 perc alatt megvagy és legalább 2 hétig nincs gond. Nem megéri?
A bortvát meg szőrtelenítőkrémet felejsd el, de gyantázd le nyugodtan.
Fontoss, hogy akkor szedd le , miután nem mész sehova, mert bepirosodhat a helye egy kis ideig.
Undorító!
nem 1 ilyen csajt ismerek, már-már fekete a bajszuk, Hát Mi EZ?! ez a divat vagy mivan?!
nem mondom nekik, de lehet nem ártana....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!