Mit gondoltok a borotvált undercutról?
Figyelt kérdés
Most állig érő, körben felnyírt frizurám van. Elég magasan fel van nyírva. Nagyon gyakran kell nyírni és elgondolkoztam, hogy mi lenne ha inkább simára borotválnám ezt a részt. Attól tartok viszont, hogy az már kicsit feltűnő lenne.
Mit gondoltok az ilyen hajról, illetve volt már ilyen valakinek?
2023. szept. 10. 16:05
1/10 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor nekem nagyon bejön ez a viselet.
2/10 anonim válasza:
Nyugodtan borotváld körbe ha neked az tetszik :) hamar visszanő
3/10 anonim válasza:
ja, kettes vagyok, volt ilyen hajam, imádtam. két naponta borotváltam, néha páromra bíztam
4/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen hajam van. A teteje állig ér, és szőkére van festve. Oldalt ér hátul teljesen le van borotválva.
Én imádom, csak ajánlani tudom neked is, és minden lánynak! :)
5/10 anonim válasza:
Nekem férfi szemmel nagyom tetszik a felnyírt haj simára borortválva pedig mégjobb.
6/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a felnyirt frizurákat, de inkább az 1-7 mm közti hosszakat. Fentiek közül bárkinek szívesen vágnám 😁
7/10 anonim válasza:
Amúgy nő vagy férfi vagy? Ha nő vagy, akkor bátorítalak, hogy borotváld simára azt a részt. Lehet hogy feltűnő lesz, de nekem tetszene :) 33/f
8/10 anonim válasza:
A hosszú rész legépelése nem tetszene? Egy vagány rövid haj?
9/10 A kérdező kommentje:
Igazából gondolkoztam már azon is de nincs hozzá elég bátorságom, az nagy váltás lenne
2023. okt. 4. 22:46
10/10 anonim válasza:
Kérdező elősször csináld meg hátul a borotválását és ha azt egy kicsit hordtad. Utána nyírd le az egészet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!