Ér valamit a szőrnövekedésgátló testápoló?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni avon márkájú szőrnövekedésgátló testápolót ,de előtte szeretném kikérni véleményeteket ,hogy mennyire használható?
Meddig nem nő ki a szőr?
2009. jan. 1. 19:26
1/7 anonim válasza:
Humbug az egész, semmilyen észrevehető hatása nincs.
2/7 anonim válasza:
Szart sem érnek, tapasztalat. költsd hasznosabb dologra a pénzed.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem volt én annyit vettem észre ,hogy nem lett kiütésem érzékenyebb helyen, szóval az irritációt csökkentette. De nem nőtt lassabban semmi. Felesleges...
4/7 anonim válasza:
Nekem még ugyan nem volt, de szerintem a drágák se érnek semmit, nem hogy az avonos.
Egyszer olvastam egy (rendes tudományos) cikket, hogy mennyire ártalmas az ilyen testápoló vagy akár golyós dezodor. Rengeteg káros anyag van benne. Én nem használok ilyeneket, azért a pár napért (még ha hatna is) nem érdemes kockáztatni. -szerintem.
5/7 anonim válasza:
Engem is belebolondítottak ebbe a szőrnövekedésgátló testápolóba. Nem ér semmit. A szaga is szörnyű szerintem, és utána és sokáig úgy érzem, mintha ragadna a bőröm mindenhez. Én nem ajánlom.
6/7 anonim válasza:
nekem bejött - de csak a johnson féle. persze nem arról van szó, hogy nem nő ki a szőr tőle, hanem rendszeres, mindennapos használat után kicsit elvékonyodtak a szálak
7/7 anonim válasza:
Sajnos kamu az egész!!! Ugyhogy szerintem gyantázd/gyantáztasd a nem kívánt szőr felületet és az ugy tovább kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!