15-17 éves lányok, ti hogy csináljátok? (bővebben lent)
A második sztori elég érdekes:D
Ti hány évesek vagytok? És nektek már fent van a haj? Mennyit költöttetek rá??
Picit részletesebben is leírhattátok volna:D
Jah, és ezt nem piszkálódásképp írom, de biztos nem kevés pénze van a szüleiteknek (főleg az első válaszoló esetében :D) Ugye eltaláltam?
Sya!
Nálam ez beszokot válni: nem kérek a szűlöktől zsebpénzt,vagy rendet rakok a szobámba. Probáld meg hátha neked is beválik vagy ha nem akkor még probálkoz az a lényeg ne add fel.
19:06
normál embereknél alap hogyrendet raksz a szobádban.
Hát nekem már majd 1éve van póthajam,először fel volt varrva de aztán meguntam és átcsinálattam csattosra,szerintem ez sokkal jobb.Nekem több hajam is van, 80cm-s 60cm-s 50cm-s 30cm-s :D:D:D
Ezek mind európai hajak,és nagyon nagyon drágák,de nagyon szerete őket,már az életem részei,nem tudnék megvállni tőlük:P:)
De végülis a kérdésre válaszolva,nekem anyáék vették az ő pénzükből,de én csak annyit mondtam tavaly anyának hogy föl szeretném varratni és megbeszéltük a fodrásszal aztán kész is:D:D:D:D
De most fogok menni szerdán vagy csütörtökön hőillesztésesre,egyébként a saját hajam kb mellig érő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!