Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15-17 éves lányok, ti hogy...

15-17 éves lányok, ti hogy csináljátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Akiknek ilyen korban póthaja van, hogy éritek/értétek el a szüleiteknél, hogy belemenjenek/kifizessék? Esetleg megdolgoztatok az áráért? Írjatok tapasztalatokat léégyszi. S ha már úgyis itt vagytok, írjatok pár szót a póthajról. Hogyan csináltattátok? Mennyibe került? Nem károsítja a hajatokat?
2010. okt. 16. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
nem tudom h kárositja e de jól néz ki.köyörögtem h hagy legyen
2010. okt. 16. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
én titokba megrendeltem abbol a pénzböl amit nyáron dolgoztam aztán barátnőmnek elmondtam ő meg a fodrészának és a fodrásza anya legjobb barátnője és igy kiderült:Dapa nagyon ideges volt anya csak nagyot csodálkozott
2010. okt. 16. 18:07
 3/10 A kérdező kommentje:

A második sztori elég érdekes:D

Ti hány évesek vagytok? És nektek már fent van a haj? Mennyit költöttetek rá??

Picit részletesebben is leírhattátok volna:D

Jah, és ezt nem piszkálódásképp írom, de biztos nem kevés pénze van a szüleiteknek (főleg az első válaszoló esetében :D) Ugye eltaláltam?

2010. okt. 16. 18:37
 4/10 meli-melissza válasza:
45%

Sya!

Nálam ez beszokot válni: nem kérek a szűlöktől zsebpénzt,vagy rendet rakok a szobámba. Probáld meg hátha neked is beválik vagy ha nem akkor még probálkoz az a lényeg ne add fel.

2010. okt. 16. 19:06
 5/10 Dancsibácsi! ***** válasza:
100%

19:06

normál embereknél alap hogyrendet raksz a szobádban.

2010. okt. 16. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem már majd 1éve van póthajam,először fel volt varrva de aztán meguntam és átcsinálattam csattosra,szerintem ez sokkal jobb.Nekem több hajam is van, 80cm-s 60cm-s 50cm-s 30cm-s :D:D:D

Ezek mind európai hajak,és nagyon nagyon drágák,de nagyon szerete őket,már az életem részei,nem tudnék megvállni tőlük:P:)

De végülis a kérdésre válaszolva,nekem anyáék vették az ő pénzükből,de én csak annyit mondtam tavaly anyának hogy föl szeretném varratni és megbeszéltük a fodrásszal aztán kész is:D:D:D:D

De most fogok menni szerdán vagy csütörtökön hőillesztésesre,egyébként a saját hajam kb mellig érő..

2010. okt. 16. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és 15L
2010. okt. 16. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem van (olcsón)eladó európai póthajam, szőke. Ha érdekel valakit érdeklődjön de CSAK PRIVIBEN!!
2010. okt. 16. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
A póthaj undorító :S Am én is akartam európait 140 ezerért, de rájöttem hogy tök káros a hajnak és nem is tetszik. Amúgy nem nagy durranás, a legtöbb csaj ázsiai v indiai hajat rakat fel, ami filléres dolog, és undorítóan néz ki. Még talán az európai elmegy de mégis csak.. szóval fúúújj :S Már nem hogy nem tetszik a póthaj, egyenesen okádok tőle. Örülök h nem csináltattam meg.
2010. okt. 20. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
17/f 1 káros a hajnak... 2 ez csak egy h is fogalmazzak tini lányos beütődés majd elmúlik és rájössz h nemis olyan jó dolog... 3 undorító vagy legalábbis nemtúl gerjesztő max távolról hacsaknem vagy scene vagy emos mert azoknál néhánynáll kifejezetten jól áll...deh még ők is csatosat használlnak h le lehessen venni...máscélból fölösleges...am meg dolgozz meg érte szentem ez még egy jó megoldás aztán ha már közel van az összeg akk szüleid csak meg esnek rajtad oszt kipótolják...
2010. okt. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!