Akne hegek PTSD szeru allapotban tartanak, mit csináljak?
Mar kiprobaltam mindent hogy javuljon
Jelenleg nyers vegan eletmodot elek, meg sokszor vizbojtolok, de ez a radikalisan egeszseges eletmod is elidegenit mindenkitol mivel normalis ember nem szorul ra
Ezen kivul a stresstol valszeg a hajam is beoszult, jovohetutan leszek 30 eves
Teljesen kiábrándultam mindenbol, jarok pszichologushoz de ez nem eleg nem mukodik
29f
De pont, hogy ez javít rajta, semmi más nem. egy stresszes időszakban kezdődött, 5 óra alvást 2 évig, az is rossz minőségű, és utána pedig egésrz napos stress a munkától amit nem élveztem
Már 4 éve, hogy elmúlt a szituáció, de a helyzet, habár javult, de nem annyit, hogy megnyugodjak
Hogyan gondolkodjak másképp, felnőttem, minden az én felelősségem innentől, csak én gyógyíthatom meg magam, és ebben nem sok segítségre számíthatok másoktól.. az életmódomat kell helyre hozni és tartani évekig, hogy javuljon
Kezelések:
Külföldön voltam akkor, az a neve, hogy alámetszés (subcision)
Microneedling
RF needling
Hámlasztó kezelése
Ami még nem volt az a PHENOL PEEL, és lézer sem volt, de lézerről annyira nem sok jót olvastam, úgyhogy inkább a phenol peelt csinálnám legközelebb
De egy évig jártam kozmetikushoz, tavasz óta nem járok, most máshonnan próbálom megközelíteni a dolgot
Estére egy retirides nevu kremet, ami az amerikai tretinoin-nak az európai megfelelője. Reggel meg hidratáló, általában nivea krémet
De ezek nem sokat érnek, nem külsőleg jön a probléma, hanem valami belülről okozza, de már eléggé elvette az életkedvemet, nem sok kedvem van semmihez
Csak ahhoz, hogy azt csináljam ami meggyógyít
miért betegíteném meg saját magam? Keresem a megoldást de nem találom
Vagyis haladok felé de ilyen tempóba kb 40 éves leszek mire valahogyan ki fog nézni..
Nem írtál semmit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!