Ki hogyan oldaná meg ezt a problémát?
Tényleg keress egy jó orvost.
Én évekig szenvedtem ilyesmivel, sajnos van, aki hajlamosabb rá, de azért nem kell így élni.
Nekem évekig max kimosták meg becsíkozták a fülem. Aztán egy durva gyulladással (láz, életem legdurvább fájdalmai, majdnem kórházi bentfekvés lett a vége) bekerültem egy random, de történetesen alapos dokihoz, aki 1-2 naponta visszarendelt két hétig, adott belsőleges antibiotikumot, probiotikumot, helyi fülcseppeket, csíkot, mindent. Lekopogom, de azóta nincs bajom, hajmosás és úszás után se.
Ugyanis nem a víz miatt gyullad be a hallójárat, hanem az ott tanyázó bacik, gombák, egyebek miatt, amik nedves környezetben pillanatok alatt felszaporodnak, ha egyébként is több van belőlük az ideálisnál. Lehetséges, hogy nálad is ez a gond forrása, érdemes megpróbálni és nem beletörődni az első diagnózisba.
Ami még segített nekem, az a mindenmentes (parfüm, sls és társai) sampon, mert valami kihozza az ekcémámat, ez is ki tud jönni a hallójáratban is és szintén hozzájárul a gyulladáshoz sajnos.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!