Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet az ha valakinek...

Hogy lehet az ha valakinek egy pattanása vagy mitesszere sincs?

Figyelt kérdés

csomó lány ismerősömnek HIBÁTLAN arcbőre van. sehol egy mitesszer, sehol egy pattanás. olyan sima nekik a bőrük mint a tükör. pedig serdülnek ők is..legalább 1-2 szemnek megkéne jelenni rajtuk nem? de mindennap látom őket és sosincs nekik:O használnak alapozót persze..de alapozóban is lehet látni a mitesszereket ..például ha valaki oldalra fordul..mert akkor látni a kis kidudorodásokat a homlokán..vagy bárhol..de nekik nincs:O HOGYCSINÁLJÁK?

nekem sem volt soha problémás a bőröm de menzeszkor általában a homlokamon előjön pár mitesszer..de mensi után azonnal el is tűnnek ..

2010. okt. 15. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem csinálják sehogy,egyszerű genetika.

Én is ilyen voltam/vagyok,tiniként sima bőr,ma is ugyanolyan szép.

2010. okt. 15. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én bőröm is pattanásos volt míg nem szültem.Azóta normálisan nézek ki.Az arctisztító tonikok meg a lehúzható maszkok nagyon jól beválnak.
2010. okt. 15. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát igen csupán genetika,szerencsések.:)

Nekem sem volt egyetlen egy mitesszerem sem,meg pattanás sem, idén viszont néhány mitesszer de pattanás mégsem:S

Bár a családban senkinek nem ilyen az arcbőre ,nekem valahogy szerencsém van(:

16L

2010. okt. 16. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:
azt h: :S-->ezt véletlen írtam oda,boccs^^
2010. okt. 16. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!