Junius vége ota nem furdök csak megmosom az intim helyeken meg deot használok. Nagyon meg utáltam a furdést meg a zuhanyzást is. Nincs semmi bajom, sot jobban vagyok miota nem furdok. Hosszu távon lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
Fogamat, arcomat a csapnál megmosom természetesen azért. De a kádba nem lépek be. Karom böre is szebb miota nem mosom...
Hajat mosok heti 1x, kád föle hajolva bár azt is utálom. Tusfurdot nem használok pfuj. Csak szappant az intim helyekre.
2023. aug. 18. 17:13
21/37 anonim válasza:
Furodj meg! Elképzelni sem tudom hogy egy ember hogy lehet ilyen undorító.
22/37 anonim válasza:
állítólag az ember öntisztító mechanizmusa beindul egy idő után, szóval talán nem gond.
viszotn a víziszonnyal valamit kéne csinálni, mert nem normális. az okát kellene kideríteni. egy pszichológus biztos tudna segíteni.
23/37 anonim válasza:
22-es, én csak annyit mondanék erre, hogy ilyen melegben, ha kicsit teszek-veszek kint, akkor úgy megizzadok, hogy szabályosan ragad a testem az izzadságtól. Egyszerűen nyugodtan aludni nem tudnék, ha nem zuhanyoznék le este.
26/37 A kérdező kommentje:
Nem szolnak, bár anyám egyszer már meg kérdezte egyszer hogy furdesz te rendesen?
2023. aug. 18. 18:02
27/37 A kérdező kommentje:
25, ráveszem magam már muszáj lesz...
2023. aug. 18. 18:02
28/37 anonim válasza:
Nem fognak szólni, mert kényes téma. A saját anyád is csak nagyon finoman utalt arra, hogy szagod van. Pedig megmondhatná és igaza is van.
29/37 anonim válasza:
Ilyenre csak nők képesek.
Fogadjunk, hogy nő a kérdező.
30/37 A kérdező kommentje:
19 éves nö vagyok.
2023. aug. 18. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!