Ki hogyan készül - milyen gondolatokkal, érzésekkel - a jövő évre? Eltelt ebből az évből már 9 hónap - a szeptember is elköszönt tegnap.
Szeretném végre anyagilag elérni a céljaimat.
Ausztriában élek és 2 év után most jutottam el odáig,hogy nem egy nyamvadt WG-ben hanem saját albérletben élek.
Ezerrel készülök a C1-es nyelvvizsgára, hogy tudjak menni külföldi mesterre. (Jelenleg van sok nyelvvizsgám, de az összes B2-es csak)
Meg ugye lesz záróvizsga, szakdoga leadás, ilyesmi. Közben dolgozom, kutatok, hogy legyen tapasztalatom meg hogy könnyebben felvegyenek.
Párommal nézzük a kiköltözés esetleges nehézségeit és keressük a megoldásokat.
Valahogy így.
21n
1-es válaszoló: sok szerencsét kívánok azért!
2-es válaszoló: anyagilag én is szeretnék jobban stabilizálódni. (Idén már végre-valahára elértem egy éppen hogy tűrhetőnek nevezhető szintet...)
3-as válaszoló: sok sikert kívánok Életcéljaid Eléréséhez!
Igazából egyszerre várom is a következő évet, illetve nem is. Elég nagy döntést kell meghoznom, ami nem kicsit kavarja meg az állóvizet és mozdítana ki a komfortzónámból. Meg elég sok változás is lesz, amiknek eléggé érzem mindkét oldalát.
Most, ebben a pillanatban sok kérdőjel és vegyes érzelmek vannak bennem, de igyekszem bizakodó maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!