Mennyire fáj a fenék tetoválás?
Figyelt kérdés
A fenekemre szeretnék tetoválást ,és azt szeretném tudni hogy az mennyire fáj.2008. dec. 31. 21:03
1/7 anonim válasza:
Ha van már tetkód, akkor van összehasonlítási alapod: kb ugyanannyira fáj. Ha nincs, akkor talán annyit róla, hogy nem egy kellemes érzés de nem szoktak belehalni. :P BUÉK
2/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten érzékeny volt. Nem akarom elvenni a kedved, minden ember különbözik, de én mégegyszer nem vállalnám be.
3/7 anonim válasza:
nekem is nagyon fájt, két részben csinálta, a második részre 1,5 évig nem mertem visszamenni, annyira fájt! :S
4/7 anonim válasza:
dicsak az utolsó seggbe tetoválták xD :D oszt fosott h megint seggbe kurellik alaposan xDDD
5/7 anonim válasza:
Tudom h régi a kérdés,lehet h már meg is csináltattad,nekem 6 éves a fenekemen a tetkó,jövő héten csináltatom át!Ami fáj egy picit az a derék,mert ott van sok ideg,azt múlt héten csináltattam át,és már nem fáj annyira:D
6/7 Wágner P István válasza:
ti mit tetováltattatok a feneketekre? én egy vízöntőt akarok. szerintetek férfin is jól állna?
7/7 anonim válasza:
Én közé tetováltattam azt, hogy elötte köpj! Kicsit fájt de megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!