Milyen Sampont ajánlotok olyan hajra, amely vékony szálú és könnyen zsírosodó?
És ami nagyon hamar lelapul ,hiába rakok rá hajlakkot, vagy hajhabot,balzsamot(Csak kis mértékben használ, de nem a legjobb)
Lehetőleg ne legyen olyan drága, max olyan 600-700 ft.
A Baba sampon azt hallottam jó az ilyen hajra, igaz ez?
Attól függetlenül bármilyet írhattok még, ami bevállt nektek.
Köszönöm, ha válaszoltok a kérdésemre :).
Szia!
Nekem is pont ilyen szar hajam van:D Bármit csináltam, hiába, lelapult.... azóta rájöttem, hogy nem a sampon a lényeg, hanem, hogy jó alaposan mosd meg, de főleg a szárítás!!!! Ne sajnáld rá az időt, tincsenként emeld meg a hajtövektől, és jó alaposan száritsd meg... és végén tupír!!! Ódivatúnak hangzik, de csodát művel! De ne úgy képzeld el mit régen:D Hanem a töveknél tupírozom meg és utána picit átfésülöm, főleg a külsejét és így teljesen természetesnek hat, nem látszik, hogy tupírozva van!!! Ezt akár másnap vagy harmadnap is meg lehet csinálni.... Próbáld ki, ha ráérzel a technikára, nagyon sokat fog javítani a frizkódon:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!