Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barátnőm kérésére el szeretném...

Barátnőm kérésére el szeretném kezdeni borotválni a fanszőröm. A korábbiaknak nem volt ilyen igénye. Melyik irányba érdemes borotválni, fentről lefelé vagy lentről felfelé? Hogy előzhető meg a kipattogzás? 27F

Figyelt kérdés
Fiúk ti hány évesen kezdtétek? Ti is csaj miatt? Utána a hintőport vagy arcszeszt ajánlotok?

2023. aug. 1. 15:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8/9-es, nekem a fanszőröm nem része az identitásomnak. Nekem nem fontos, hogy van-e vagy sem, épp ezért hagytam meg, mert nem érdekelt. Már lógva is 14 centi a farkam, optikailag sem akartam tuningolni. Meg nem is a szőr megléte tesz férfiassá.
2023. aug. 3. 08:56
 12/16 A kérdező kommentje:

1-es, 10-es, köszi szépen a tippet. Remélem sikerül minimalizálni a kipattogzást ezekkel a praktikákkal, vagy tényleg veszek egy gépet és utána a simaság kedvéért óvatosan borotvával átmegyek még rajta.

Nagyon szeretem, ha neki esztétikailag így tetszik, jobban kívánja. Ennyit igazán meg lehet tenni valakiért, akit szeretünk. Jó, hogy őszintén tudunk beszélni a vágyainkról

2023. aug. 3. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Minden férfinak és nőnek az elsődleges nemi jegyeihez hozzátartozik a fanszőrzet is.

Ha számodra nem fontos hogy van-e vagy nincs, akkor hajrá, borotváld le, és akkor a barátnőd is megkapja amire vágyik.

Anatómiai szempontból viszont a férfiak sajátossága a szőrzet hangsúlyos megjelenése a férfitesten, és bizony, nagyon sok férfi és nő tartja ezt férfiasnak, mivel a szőrzet elég furcsán nézne ki a nőkön, más nők és férfiak számára -leszámítva a nők fanszőrzetét, ami szintén "tartozéka" a rajtuk található elsődleges nemi jegyek egyikének...😉

2023. aug. 3. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:

A szőrzetnek az égvilágon semmi köze az anatómiához, sikerült jó nagy hülyeséget írni.

A modern világban a szőr csupán esztétikai kérdés.

2023. aug. 5. 12:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"A szőrzetnek az égvilágon semmi köze az anatómiához"

Ha valaki nagy hülyeséget írt, az te vagy, de tudod én nem sértődök meg mások tudatlanságán és ostobaságán, ez mindig az adott ember szégyene, nem pedig az enyém.

Javaslom, tanulj anatómiát, mielőtt nyilvánvaló tudományos tényeket akarnál nyilvánosan megkérdőjelezni, és ezzel nevetségessé tenni magad sok ember előtt...😉

[link]

2023. aug. 15. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahogy az előzőek írták.

Én is így csinálom, hogy fentről lefele kezdem meg, majd növési iránnyal ellenkezőleg, viszont nem vadállat módjára, annak baleset a vége.

Valamint jobb meg bal oldalról is nem erősen, de végig megyek rajta.

Tökéletes nem lesz, de teljesen jó.

2023. dec. 10. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!