Barátnőm kérésére el szeretném kezdeni borotválni a fanszőröm. A korábbiaknak nem volt ilyen igénye. Melyik irányba érdemes borotválni, fentről lefelé vagy lentről felfelé? Hogy előzhető meg a kipattogzás? 27F
Ruházz be philips onebladere
Szinte simára lekapja és nem pattog ki
Nekem bevált
Csak a magam kedvéért borotváltam egy időben, más kedvéért már nem borotválnám ismét.
Trimmelem, ennyi nekem elég.
#7 Ha nekem szántad, akkor rossz helyre jött, ugyanis én ahhoz túl liberális szemléletű ember vagyok, hogy bárkitől olyat várjak el, amiről tudom, hogy kizárólag nekem lenne jó, és csak az önös érdekeimet szolgálná.
Én inkább az ágyban teljesítek, és nem igazán érdekelnek ilyen elhanyagolható dolgok, mint hogy a természet által ránk varázsolt fanszőrzet van-e vagy nincs, és ha van, akkor hány milliméter.
De az biztos, hogy más miatt soha nem változtatnék az egyéniségemet tükröző dolgokon senki kedvéért sem, márpedig a fanszőrzet egy eléggé hozzám nőtt dolog, és nem másé...😉
Másrészről, ha egy nőnek ez a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy borotvált-e, akkor azt simán elhajtanám.
Ha nem önmagamért szeret, akkor nem kár érte.
Menjen akkor, és keressen magának borotvált f@szú srácokat, és ne az értékeket keresse egyetlen férfiban sem.
Azt majd megtalálja egy igazi nő😉
Mindegy milyen irányban borotválod, csak ne vágd meg magad. Borotválkozás után aloe-vera gél a legjobb. Akár minden nap használhatod.
Szerintem teljesen oké, hogy erre megkér a párod, az pedig becsülendő, hogy a kedvére teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!