Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arcápolási rutint...

Milyen arcápolási rutint tudtok ajánlani zsíros,pattanásos bőrre? Tippek,mit milyen sorrendben,bevált termékek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nektek milyen az arcápolási rutinotok,tudtok-e ajánlani valami rutint,esetleg bevált terméket?

Nagyon sokan a La Roche Posay és Elyn's Lab termékcsaládokat ajánlják/dicsérik. Mit gondoltok róluk?

Bevallom,hogy nem mertem eddig kísérletezni mindenféle termékekkel,de most úgy döntöttem,hogy meg szeretném keresni az igazi bevált terméket számomra. Mindeddig,amit próbáltam hatalmas csalódás volt,hiszen semmit nem használtak. Tudom,hogy nem egy-két nap alatt történik meg a változás az ilyen termékek használata során.

Köszönöm a segítséget!:D

2023. júl. 27. 17:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok és talán nem meglepő, de kozmetikus

7-es: a válaszodból látszik, hogy nem igazán értesz hozzá. Rendben, zsíros bőröd van, ahogy a kérdezőnek is, de mégis melyik típus a kettő közül? Az arc mely területén? Milyen más egyéb bőrtípusok vannak még jelen? Milyen objektív és szubjektív tünetek vannak még? Nálam a diagnosztika minimum fél óra és nagyjából 40 kérdésből áll. Aki akarja vegye félvállról, megfelelő ismeretek tudatában mindenkinek a saját döntése és felelőssége mit és hogyan dönt. De ismétlem, ehhez legyenek meg a megfelelő ismeretei a bőrápolással kapcsolatban.

És ha már ennyien szeretnétek tudni mit használok, Larens márkával dolgozom, így magamon is ennek a márkának a termékeit használom (és nincs 100 lépéses rutinom, csak lemosó, tonik, krém, reggelente fényvédő (ez egyedül másik márka) és heti egyszer enzimes peeling). Mielőtt még jönne bárki is azzal, hogy én is csak az általam használt márkát akarom mindenkire rátukmálni (amit amúgy nem teszek, azért sem említettem meg a fentebbi kommentemben), leírom, hogy kipróbáltam a drogériás termékeket is, egy teljes évig teszteltem őket és talán nem kell mondanom, hogy nem érnek kb. semmit. Annak pedig főleg nincs túl sok értelme, hogy külön szedték a hatóanyagokat, ami miatt sokan 7-8 terméket is használnak egyszerre (annyit a bőr már be se tud szívni), holott jól összerakott termékek esetén bőven elég lenne maximum 2-3 is.

Azon is érdemes elgondolkozni, hogy miért van az, hogy egy kozmetikai kezelés (ami nem csak az arctisztítást jelenti kedves 7-es) esetén már rögtön látványos az eredmény (amit persze fenntartani és ismételni kell), de a bolti termékeknél ezt még fél-1 év alatt se igazán lehet elérni.

2023. júl. 29. 09:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!