Kb három hét múlva lesz meg a dht szint labor eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz, mármint ez a bizonyos dht szint határérteken belül lesz.
Türelmetlen vagyok már nagyon, használom a minoxidilt, kb két hónapja naponta kétszer, de még látható eredményt nincsen sajnos, a dht blokkoló vitaminokat, gyógyszereket még nem merem szedni, míg nincs meg az eredmény, mert eléggé durva mellékhatásokat okoz ugye....
Nem tudom mi tevő legyek, de ezt így, ebben a formában nem tudom elfogadni, hamarabb elfogadnám egy testrészem elvesztését, karom, lábam (komolyan, nem viccelek).
Amit még tudok, hogy a fogaimban van 3-4 brutális góc. A fogorvoshoz már van időpontom, bár lehet valamennyire ez is okozhatja, de ez a tipikus patkó alakú kopaszodás sajnos.
Illetve fél évig szedtem antidepresszánst, aminek a betegtájékoztatóján fel van tüntetve, hogy hajhullást okoz. Kb januárban történt velem egy eléggé durva dolog, amitől ptsd-m lett, mindig is hullott a hajam, de január óta ahogy hullani kezdett az maga volt a pokol, (ekkor kezdtem el szedni az antidepresszánst, illetve annyira durván érintett az a dolog ami történt velem, hogy 10 kerek napig szilárd ételt nem vettem magamhoz, csak minimális mennyiségű vizet ittam 10 napig) csomókban kezdett el hullani kb, aztán két hónappal ezelőtt megállt, konkrétan egy db hajam sem hullott egy hónapig, aztán el kezdtem használni a minoxidilt, egy hónap után újra elkezdett hullani.
Próbáltam nézni, hogy valamit hát e a minoxidil, hát....a halántékomnal, ez a tipikus Mickey egér formánál nálam már nagyon durva, de ott elkezdtem nagyon apró "hajszálak" nőni. De tényleg olyan aprók, hogy szabad szemmel nem is lehet látni őket. Most ezek a bizonyos "hajszálak" nagyon, de tényleg nagyon lassan....de nőnek.
A fejem búbján, szó szerint 2-3 ilyen apró "hajszál" kezdett el nőni, ott valahogy nem akar hatni a minoxidil.
Engem ez annyira kicsinál, hogy már a szexuális életemre is kihat, már hetek óta nem megy úgy a szex mint kellene, nincs önbizalmam, szóval ha valamelyik dht blokkoló gyógyszer impotenciat okozna, sokat már úgysem zavarna be a jelenlegi állapotba.
Arra is gondoltam, hogy ha valamelyik gyógyszer ezt az állapotot fent tudja tartani, de esetleg valamilyen káros hatása lenne mondjuk a hímivarsejtekre, akkor mielőtt elkezdeném használni, előtte valahol, mondjuk magánba lefagyasztatnám a spermám....vagy nem tudom, de ezt így nem vagyok hajlandó semmilyen módon elfogadni.
Amúgy a parokaval nekem semmi gondom nem lenne, ha végleges lenne, ha egyszer odaragasztanak, vagy odavarrnák és soha többé nem kellene leszedni, de ilyen sajnos nincs.
Az irodalomból kell erőt meríteni:
"Ippolit Matvejevics lerázta magáról az undok szőrgomolyagokat, amelyek az imént még szép ősz hajfürtök voltak, megmosdott, és erősen égő fejjel, ezen a napon immár századszor nézett magával farkasszemet a tükörben. Az, amit látott, váratlanul tetszésével találkozott. Egy szerződés nélküli színész fájdalmaktól eltorzult, de meglehetősen fiatalos arca tekintett vissza rá."
Ne legyél már ilyen balfasz, hogy a hajad fontosabb az egészségednél is, és inkább bevállalsz egy impotenciát is akár.
Nálad mentális problémák vannak, aminek ez a megküzdési képtelenség csak egy tünete.
Lassan egy hónapos a kérdésem. Elkezdtem használni a minoxidilt, úgy látom, hogy némileg sikerült valamelyest elől kicsit besűríteni, de én ezt még érdemi eredménynek nem mondanám, de egyértelműen jobb mint volt.
Jövőhonapban a hormon tartalmú készítményeket próbálom ki, remélem azzal jobb eredményt fogok elérni. Amit megfigyeltem még, hogy nekem brutális mickey egeresedésem van, ott kétoldalt a halántékomnal totál tar kopasz volt, brutálisan, most ott kb 50-100 hajszál elkezdett nőni, de hihetetlenül lassan, túlságosan lassan. Remélem a hormontól az is jobban fog nőni. Arról is teszek fel egy képet.
Bár a hormontartalmú dolgoktól félek ugyan, de nekem ennyit megér, ha lesz jobb eredmény, arra gondoltam, hogy a hormont tartalmú oldatot, dermaroller bedolgozom majd a fejbőrömbe, hogy jobban tudjon hatni. Illetve elkezdtem vitaminokat szedni, biotint, kollagént, cinket, vasat stb-t. Bár ezeknek is több hónap kell, míg beépül. Illetve van három brutálisan rossz állapotban lévő lyukas fogam, azokat kiiktatom. KB egy évet szánok rá, ha azután sem lesz optikailag jobb eredmény, akkor ennek annyi. Mondjuk hátul a forgómnál még mindig katasztrofális a helyzet.
Majd pár hónap múlva töltök még fel fotókat, hogy hogyan haladok.
Közben csinaltattam dihidrotesztoszteron szintet, és furcsa, de nagyon alacsony, túlságosan is alacsony, viszont a biológiailag aktív tesztoszteron viszont 1 tizeddel magasabb a referencia értéknél.
Fogok teljes vérképet is csináltatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!