Izzadás ellen mi vált be leginkább?
Dove spray-t használok reggel befujom magam, munkába nincs lehetőség használni. Munkába 35fokban egésznap nem tart ki. És csúnya hogy látszik a pólón hogy le vagyok izzadva. Van valami hatásosabb ebben a nagy melegben?
Illetve össze ér a combom és ha nagyon rövid a nadrágom ki van dörzsölve a combom és piros pöttyös, arra is jó izzadásgátló?
Egyél olyan ételeket, amik hűtenek. Itt erről bővebben olvashatsz:
"munkába nincs lehetőség használni."
Mikor kimész pisilni, viszed magaddal és befújod magad. Ilyen egyszerű.
#1 Nem vagyok kövér XD
160 cm és 55kg vagyok nem azzal van a gond (ilyen az alakom..
Mindig is összeért a combom)
#2igen? És a biciklin, utcán, buszon hogy kapcsoljam be a légkondit?
Nyilván nem otthon izzadok le a szóban mellesleg ott sincs légkondi de otthon nyilván letudnék fürdeni... Nem arról van szó -.-"
#3 Nálunk nem "kimész pisilni" hanem bent van a mosdó az irodán belül,) azt is hallják ha a betétet kinyitom)
ahol ül 5 kolléga, elég kellemetlen lenne ha én ott fújkálnám magam, mellesleg olyan kicsi a WC hogy utánam meg is fulladna aki bemegy ha én ott fújkálnám magam...
Továbbá edzeni is járok (rúdtánc) ahol jó lenne ha nem izzadnék annyira, mivel csúszok úgy le, ami ellen a spray nem segít...
Erről a kettőről jókat hallottam.
Ezek nem rendes dezodorok, hanem igazából ilyen kúrát kell velük csinálni, és elvileg hosszútávon segíteni fognak. Nem csak a DM-ben lehet kapni őket, csak az egyszerűség miatt onnan linkeltem be őket. Személyes tapasztalatom nincs velük, mert szerencsére nincs ilyen problémám, de egy családtagnak igen, és ő miatta szoktam ezekről olvasgatni, és erről a kettőről tényleg sok jót láttam, és ezért ajánlom neked is, hátha bejönne. Krémmánián vannak vélemények róluk, a Naturlandosról többszáz pozitív vélemény van (csak ott régi csomagolással keresd).
#5 Köszönöm
#6 Ez volt a kérdés, hogy kinek mi vált be, láttam egy gyógyszertári hintőport, amit még senki nem írt, ezek szerint nem olyan elterjedt. Krémmánián 5 pontos.
#7 Értem köszönöm, az én környezetemben (suli, munka, edzés mindenki sprayt használ)
#8 Köszönöm szépen, megnézem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!