Folyamatosan újratermelődő mitesszerek ellen mit lehet tenni? (leginkább homlokom)
Mitesszeres bőrre való arctisztítót használok (garnier 3in1), általában estére totál mitesszeres az arcom, nyomkodás nélkül nem jönnek ki, minden este nyomkodok ki, könnyen kijönnek. nem lesz belőle pattanás, okosan csinálom, de már másnapra újratermelődik. nyomkodás után még timsóval is bekenem ami elvileg összehúzza a pólusokat... ha kozmetikus nyomkodja ki akkor is hamar visszajön. teendő?
köszönöm
hány éves vagy?
általában az ember 20-as éveiben ez már elmúlik, enyhül.
ez legtöbbször nem kívülről, hanem belülről történő dolog. a faggyútermelés miatt van.
helyes étrenddel, mozgással, gyakori (napi 2-3) arctisztítással javítható, nem igazán lehet teljesen elmulasztani. életkori sajátosság legtöbbször.
nekem is olyan, pedig 19 éves vagyok.
én megtanultam nem törődni vele, és teszem, amit fentebb írtam.
Hello!
Első válaszoló vagyok, én csak szappanra és meleg vízre gondoltam a napi három tisztításnál. A radír tényleg durva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!