Nagyon csíp a sampon mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Már kb 3-4 napja csíp a sampon ott lent amikor mosom különböző samponokat is próbáltam már volt a mikor csak baba samponnal próbáltam vagy tojás sampon vagy L'oréal-lal nem borotválkozás után használtam és épp hogy hozzá ér nagyon csíp talán bőrbetegség?2023. júl. 18. 23:09
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, Nem borotválkozás után!! **
2023. júl. 18. 23:10
2/11 anonim válasza:
Vagy bőrbetegség, vagy valaki belekevert valamit a samponodba, hogy fájdalmat okozzon neked.
3/11 anonim válasza:
Ott lent? Samponnal mosod a csúnyádat?
5/11 anonim válasza:
Samponnal mossa a fanszőrzetét és ezt családi kérdésnek képzeli.
:-)))
6/11 anonim válasza:
Amúgy feltalálták az intim mosot azzal kell mosni a lábad között nem samponnal meg tusfürdővel. Roszmanba lehet venni Intim mosó. Nekem is csípte nagyon a sampon a nővérem mondta nekem is és azzal mosom énis és nagyon kellemes nem érzek csipő érzést
7/11 anonim válasza:
Sose gondoltam volna, hogy egy nő alpecinnel mossa a pin@lyukát. Amúgy biztos, hogy irritáció, annak nem kéne csípni
8/11 anonim válasza:
Bőrgyógyásszal kéne megnézetni, hogy mi történt.
9/11 anonim válasza:
Nem bőrgyógyász kell ennek emberek hanem több ész ... Ott lent mondjuk samponnal ami tele van illatanyaggal stb, úristen... Hát jó, ha a hülyeség fájna ordítanál, ja hogy nálad pont ez van...
10/11 anonim válasza:
agybetegség inkább. samponnal kukit/lukit? a fejedet meg hypoval mosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!