Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 18 éves fiú vagyok és itt az...

18 éves fiú vagyok és itt az ideje, hogy én is borotváljam a fanszőrömet. Hogy érdemes hozzálátni? Itt a nyár, a vízpart és jó lenne felszedni egy csajt is már, viszont még sosem csupaszítottam le a farkam körül.

Figyelt kérdés
Mivel lehet elkerülni, hogy ne legyen piros borotválás után és ne pattogjon ki a bőr? Megéri női borotvát használni? Milyen gyakran érdemes borotválni? Vagy elég szerintetek ma már csak rövidre vágni? Hónaljnál is úgyanúgy működik. Cikinek érzem megkérdezni a haveroktól ezt fiú tesóm pedig nincs. Köszi

2023. júl. 4. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Elég szomorú, hogy ezért akarsz felszedni vkit, mondjuk a legtöbb csaj úgyis csak azt akarja, hogy megérezzék a farkadat.
2023. júl. 4. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Trimmelni felül lehet, de zacsinál ne próbáld ki.

Egyik havarom mondta, hogy ő úgy csinálja, hogy száliránnyal megegyezően húzza és mikor lehúzza a borotvát nem engedi fel, hanem ugyan ott vissza, ezzel sok szőr kijön a borotvából. Elég praktikus.

Nekem a kipattogzásra a hintőpor vált be, amit egy lány tanácsolt.

Nem tudom kinek mi a ciki, de mi ugye haverok között is aránylag nyíltan beszéljük a dolgokat. A csaj ismerősöm meg szintén magától kezde el mondani, hogy hogyan borotválja a punciját, nem én zaklattam ilyenekkel.

2023. júl. 4. 14:38
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es, szó sincs arról, hogy erőletetném, hogy valakit felszedjek. Csak vágyom egy kapcsolatra. Ha rövid ha hosszú lesz én akkoris vágyok rá. El kell kezdeni valahol.
2023. júl. 4. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:

2-es, nagyon köszi a tanácsot.

Szerencsés vagy akkor, mert az én baráti közegembe sosem jött elő ez a kérdés, hogy te hogy borotválod vagy hogy nem. Azt tudjuk kb. hogy ki borotválja és ki nem, de ennyi. Ahogy mi azt sem beszéljük meg, hogy ki hogyan szexel, mit csinált konkrétan azzal a lánnyal. Lehet csak kicsit szégyenlősek vagyunk egymás előtt ilyen kérdésekkel.

2023. júl. 4. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elektromos testszőrnyíró vált be leginkább, mindenhova (hónalj, fanszőrzet) azt használom. Nem pattog ki a bőr, de a gyakoriságot fogod tudni abból, hogy mennyi idő alatt nő vissza. Ez mindenkinél más és más.
2023. júl. 4. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:

A nők egy része főleg intim részen férfi sensitiv borotvahabot ßs 5 pengéjű ffi borotvát használ. Ami az arcra jó, az odalentre is. A nőik általában silányabbak.

Amúgy a hosszúságot eloszor olloval es utana lehet a borotva. Legjobb ha elotte aztatod picit a borod hogy puha legyen. Utana meg hahyd szellozni, zsiros kremeket ne kenj ra, max aloe verat

2023. júl. 4. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Én philips onebladet használok fanszőrre és hónaljra is

Szinte teljesen leszedi

Praktikus könnyen hordozható

2023. júl. 4. 19:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem a phillips onebladed és elég jól néz ki. Szerintem beruházom egyre és akkor sima lesz vagy utána még borotvával átmegyek rajta, az még biztos nem sérti meg a bőrfelületet. Köszi a tanácsokat
2023. júl. 5. 16:37
 9/10 A kérdező kommentje:
És egyelőre most ollóval és borotválval csináltam. Meglepődtem. Jól néz ki de szokni kell, viszont tényleg optikai tuningnak sem rossz a csupaszság
2023. júl. 5. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Jobb úgy, leszedve. L.
2023. júl. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!