18 éves fiú vagyok és itt az ideje, hogy én is borotváljam a fanszőrömet. Hogy érdemes hozzálátni? Itt a nyár, a vízpart és jó lenne felszedni egy csajt is már, viszont még sosem csupaszítottam le a farkam körül.
Trimmelni felül lehet, de zacsinál ne próbáld ki.
Egyik havarom mondta, hogy ő úgy csinálja, hogy száliránnyal megegyezően húzza és mikor lehúzza a borotvát nem engedi fel, hanem ugyan ott vissza, ezzel sok szőr kijön a borotvából. Elég praktikus.
Nekem a kipattogzásra a hintőpor vált be, amit egy lány tanácsolt.
Nem tudom kinek mi a ciki, de mi ugye haverok között is aránylag nyíltan beszéljük a dolgokat. A csaj ismerősöm meg szintén magától kezde el mondani, hogy hogyan borotválja a punciját, nem én zaklattam ilyenekkel.
2-es, nagyon köszi a tanácsot.
Szerencsés vagy akkor, mert az én baráti közegembe sosem jött elő ez a kérdés, hogy te hogy borotválod vagy hogy nem. Azt tudjuk kb. hogy ki borotválja és ki nem, de ennyi. Ahogy mi azt sem beszéljük meg, hogy ki hogyan szexel, mit csinált konkrétan azzal a lánnyal. Lehet csak kicsit szégyenlősek vagyunk egymás előtt ilyen kérdésekkel.
A nők egy része főleg intim részen férfi sensitiv borotvahabot ßs 5 pengéjű ffi borotvát használ. Ami az arcra jó, az odalentre is. A nőik általában silányabbak.
Amúgy a hosszúságot eloszor olloval es utana lehet a borotva. Legjobb ha elotte aztatod picit a borod hogy puha legyen. Utana meg hahyd szellozni, zsiros kremeket ne kenj ra, max aloe verat
Én philips onebladet használok fanszőrre és hónaljra is
Szinte teljesen leszedi
Praktikus könnyen hordozható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!