Miért lehet ez szerintetek?
A mai tinédzser lányok többsége tökéletesen néz ki. Se narancsbőr, se pattanás (vállon, háton, arcon), mindegyiknek szép íves az orra, álla és szép a testalkata, bőre. Mindnek szép hosszú a haja meg ilyenek. Pedig a mekin és az energiaitalon kívűl mást nem fogyasztanak. Én meg az ellenkezője vagyok. Tele vagyok pattanásokkal, 19 éves létemre narancsbőrös, pedig nem vagyok kövér (156cm/48kg). A hajamat hagyjuk, úgy szar ahogy van. Bármit csinálok vele, törik, száraz és fénytelen. Zsíros arcbőröm van, máshol meg annyira száraz, hogy minden meglátszik rajta. A sebeim többsége nem, vagy csak nagyon lassan gyógyul. Mindnek (a kicsiknek is) nyoma marad. A PCOS-em miatt nagyon erős szőrzetem van, szinte nem is járok rövidnadrágban nyáron, mert a szőrtelenítés nálam egy napig tart ki, utána ugyanolyan lesz. Miért van az szerintetek, hogy rajtam kívűl (legalábbis akiket én eddig láttam) minden lány nagyon szép és tökéletes?
Üdv: Egy kétségbeesett L/19
Csak azt veszed észre, amit akarsz. Nézz szét jobban.
Én monduk csomó otthon kókányolt frizurás, pattanásos, elhízott, tepsi seggű, narancsbőrös előnytelenül öltöző kamaszt is látok.
(Megjegyzem, még te is bőven tini vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!