Kimerjem szőkíteni a hajamat?
Ilyen helyesírással mindenképpen, legalább messziről látszik majd, hogyz általános iskola alsó tagozatát sem sikerült elvégezned.
"Kimerjem"...mit, a vizet a kútból?
Remélem, aki azt írta, hogy "kimerheted", az viccelt...
A helyedben fodrászra bíznám és úgy igen. Egészséges hajnak egy pepfesszionális szőkítés minimálisan árt csak. Nagyon fogyelnek a szalonokban az ápolásra is.
Magadnak a helyedben nem merném. Árnyalat is nagyon félremehet, főleg hogy előtte vörös volt (hiába kopott ki, hajszálak belsejében megmaradt)
Leirom az én történetemet.
A természetes színem a skála szerint kb 5-ös mélységű.
Voltam már a rövid szőke, hosszú barna/fekete és balayageolva is volt. Eleinte én mókoltam vele, volt, hogy fodrász festette.
Közel 2 éve a fodrász tönkre tette a hajam. Csúnya lett az átmenet, az alsó 10 centi rommá tört. 1 évbe telt, mire szép lett a hajam.
Mostanában gondoltam arra, hogy valamivel fel kéne dobni a nem létező frizuramat(egyhossz barna hajam van, ami a melltartópántig ér), de őszintén szólva félek már egy újabb szőkítéstől. Másrészt nem gondolnám, hogy jól áll a melirozott haj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!