Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet otthon hajat szőkíteni?

Lehet otthon hajat szőkíteni?

Figyelt kérdés

Világos barna hajam van és szeretném ha nem az egész hanem alul egy része a hajamnak szőke lenne mint pl ezek:

[link]

[link] ez megoldható otthon?

2022. szept. 22. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Világos barna haját nem is kell szőkíteni porral feltétlen, ha annyira ilyet szeretnél. Van a Schwarzkopf blondme termékcsaládja. Van egy olyan hogy lifting krém. Kb 5 árnyalatot tud világosítani egy alkalommal és kíméletesebb sokkal mint a szőkítőpor.
2022. szept. 22. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Attól függ, hogy festettel/szokitettel-e már otthon magadnak hajat vagy sem.

Én rutinos vagyok ilyen téren és volt, hogy jobban megcsinaltam mint a fodrász, de ha sose csináltál hasonlót én annyira nem ajánlanám.

Viszont ma már nem biztos, hogy neki esnék szokitovel a hajamnak.

2022. szept. 22. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem középbarna hajam van és otthon festem, most már sötétszőke.

Egyszerűen megveszem a legvilágosabb ezüstszőke hajfestéket, és minden festés alkalmával kicsit világosabb lesz. Még mindig sokkal jobb eredmény, mint amire a fodrászok drága pénzért képesek.

Világosbarna hajjal még könnyebb dolgom lenne.

2022. szept. 22. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:
3, egy sötét szőkéssel próbáltam már lehet most világosabbal próbálkozom..
2022. szept. 23. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Inkább egy árnyalattal világosabbat vegyél, mint amit elsőre gondolsz, mivel néhány márka festékei sokkal sötétebbek, mint a színkód vagy a kép. Illetve érdemes hideg árnyalatot választani, még valószínűleg úgy is sárgás lesz, szóval ha szép semleges szőkét szeretnél, használj majd lila sampont is, ha kell.

De szerintem megcsinálható otthon, esetleg egy barátnő segítségével :)

2022. szept. 24. 06:27
 6/6 A kérdező kommentje:
5, Megpróbálom a legvilágosabbal ami van. Barátnőm mindig segít az ilyenekben:D
2022. szept. 24. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!