Nem kínos női karon a szőrszálak?
Női karról van szó, vagy vállról, "bajuszkáról".
Oké, hogy kicsi, meg nem látszik.. de amikor rásüt a nap, buszon pl, annyira csillogvillog.
Ilyenkor mit gondoltok, gondolnak?
Remélem nem jön divatba, hogy a nőknek már a kezüket (vagyis a szőrt rajta) is borotválni kell 😬
Inkább maradjon mint a borotva. Ha el akarod tujteni akkor gyanta hogy ne legyen szuros. Azert s kezunk sokat erintkezik masokkal
Akinek tobb centis dus sotet szorzete van annak szerinrem erdemes. Amugy nem
Budapesten kinos. Itt alap,h lanyokon nokon nincs semmi szor az arcukon karjukon stb. Epilatorral par perc alatt atmegyen mindenen.
Nekem annakidejen egy akkori pasim szolt,h nagyon latszik a szoke szor az arcomon es csinaljak vele vmit!!!!!!! Na azota szedem es utolag is halas vagyok,h felhivta ra a figyelmem oszinten. Jobb,minth lepten nyomon kirohogjenek meg igenytelen hulyenek gondoljanak.
Videken divik a szorosseg. Ott nem merik megmondani,h igenis latszik es gaz. Inkabb hazudnak h neh megbantsanak.
Én budapesti vagyok de nem vettem észre hogy ennyire nagy trendiség vóna...azért nagyon vegyes a felhozatal. Nem mintha vidékre sokat járnék. 😁 Csak olyan vicces ez.
Mondjuk láttam reklámban meg youtubon ilyen női arc bajusz leszedőt, szinte szakálla is volt a csajnak. Influenszerek nyomatták. Arra gondoltam lehet pont attól lettek ilyen szőrösek. De ha alapból olyanok voltak akkor megertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!