Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajat macerás otthon...

Hosszú hajat macerás otthon festeni?

Figyelt kérdés
Csak a tövét kell alaposan bekenni ecsettel, a többi részen meg csak el kell oszlatni? Egyszer lett befestve, akkor a fodrász így csinálta. Valahogy muszáj otthoni körűlmények között megpróbálkoznom vele.
2023. jún. 26. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Combig érő hajat is festettem otthon. Nem volt macera, de kinek mi.
2023. jún. 26. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Töveket amennyire tudod ecsettel bekened, majd kesztyűben a fejedre boritod a maradék festéket, össze dörzsölöd mint a sampont, átfésülöd vagy fogú fesuvel óvatosan. Ennyi .
2023. jún. 26. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlás kérdése én évek óta festem magamnak, de a végét is érdemes normálisan ecsettel befesteni majd a végén kézzel eldolgozni, hogy biztosan mindenhol legyen festék
2023. jún. 27. 10:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha összedörzsölöm akkor nagyon össze fog kócolódni, ettől félek:((( sok és nehezen fésülhető hajam van és derékig ér

És mi van ha részenként festeném, nem olyan kis tincsekbe, hanem kb 6-8 részre szedném ecsettel átfesteném, és feltekerném ilyen gubókba?

DE így lehet az lenne a baj hogy az első gubón már X időt állt a festék mire az utolsó résszel is végzek. vagy ez mindegy?

Köszi ha írtok, meg az eddigi válaszokat is!

2023. jún. 27. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fél óráig festesz egy tincset akkor nem lesz gond. Ha a hajadat megfelelően ápolod akkor nem lesz nehéz fésülni. A festéket mindenhogyan el kell szépen oszlatni, de nem kell dörzsölgetni a hajat ehhez. Az persze, hogy nem tesz jót. De ha ennyire nem megy akkor kérj meg valakit, hogy fesse be a végét
2023. jún. 27. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezért inkább le is nyírtam végül 3 mm-re.
2023. jún. 27. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szokited nem lesz baja
2023. jún. 28. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szokere fested, akkor nem kell aggódni, az utolsó tincstol számold a hatoidot, egy adott mélység alá nem tud menni a hajfesték színe nem lesz túl sötét.
2023. jún. 28. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!