Magas, széles, rusnya homlokú lány vagyok. Nagyon kéne frufru, hogy kitakarjam. De annyira félek, hogy macerás, zsírosodik, hullamos hajamon összevissza áll... Szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 01:41
1/4 anonim válasza:
Mi lenne ha nem frufrut csináltatnál, hanem oldalt választanád el a hajad és hagynád hogy takarja a homlokod? Ha a füled mögé tűröd az oldalt elválasztott hajad, végigsimul a homlokodon.
2/4 Lena7 válasza:
Azért fogalmazhattál volna finomabban is.
A frufru viszont nem áll jól mindenkinek.
(Nem mind1, hogy milyen)
A fejformádhoz illőt válasz.
Szerintem kérd ki a fodrászod véleményét róla, ő biztos jobban tudna neked segíteni.
3/4 anonim válasza:
Tényleg nem áll jól mindenkinek, szóval óvatosan a teljes fufruval. Először valami hosszú fokozatos fufrut vágass bele előre, valami ilyesmit [link] [link] [link] ezt könnyebb lenöveszteni/eltüntetni ha nem tetszik, és ha végül teljes frufrut akarsz azt is tud belőle csinálni a fodrász, a teljes frufru viszont baromi sok idő mire lenő normálisan
4/4 anonim válasza:
Nekem is hullámos a hajam, hullámos a frufrum is. Szerintem így is jól néz ki, vagyis nekem (szerintem) jól áll.
Valóban gyorsabban zsírosodik mint a haj többi része, de kb 5 perc megmosni csak a frufrut. Kicsit bevizezed, egész pici sampon, kiöblíted aztán megszárítod.
Az viszont tény, hogy nem minden arcformához áll jól. A fejed hátuljáról hozz előre egy kis hajad és csatold oda a fejed tetejéhez, így meg tudod nézni hogyan állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!