Mi a véleményetek a kisebb, otthoni lézeres szőrtelenítőről?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amit otthon tudunk használni. Árulnak már 20e Ft alatt is. Valakinek esetleg tapasztalat,vélemény? Melyik típus az amelyik tényleg hatásos?2023. jún. 10. 22:23
1/3 anonim válasza:
Az alapáras philips lumea alá nem szabad menni, mert egyszerűen gyengék ezek a pici olcsó gépek. Barátnőm vett egyet, pár hét után panaszkodott, hogy semmi hatása. Megmutatta, kipróbáltam a kezemen, nagyjából semmit se éreztem. A philips viszont megcsíp rendesen, van benne erő.
Nekem ez van: Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00
Teljesen elégedett vagyok vele. A sűrű, fekete, erős szőrzetemből alig pár szál maradt kb fél évnyi kezelés után.
2/3 anonim válasza:
Semmi értelme. Mondjuk a Lumeának sem sok, mert az sem lesz "végleges", de még túlságosan tartós sem.
Ha tényleg eredményt szeretnél elérni ilyen területen, a diódalézeres szőrtelenítést ajánlom!
3/3 anonim válasza:
Az túlzás, hogy semmi értelme, de nyilván ne azt várd tőle, mint a 300.000 forintos kezeléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!