Szvitek96 kérdése:
Nagyon zsíros a bőröm és hát jópár akne seb is borítja… mar másfél eve használok rendszeresen bőrapolasi termékeket, mindenfélét kipróbáltam, jelenleg is prémium termékeket használok, mégsem tudok megszabadulni a fekete pontoktól, mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Továbbá a pórusaim is óriásiak, csak időszakosan sikerül csökkenteni a méretüket. Félévig jártam kozmetikushoz, azok után sem láttam tartós eredményt, az arctisztitás után egy hétre azonnal visszajöttek a pontocskák… jelenleg is használok szalicilsavat, arctisztitot, niacinimade-t, hialuronsavat, retinolt, hidratálókrémet. Persze ezeket felváltva, rendes rutinba csomagolva2023. jún. 8. 23:16
21/23 anonim válasza:
Ők kozmetikusok, bőrgyógyász közül nem ismerek jót, hogy tudjak ajánlani bárkit is sajnos.
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2023. jún. 19. 14:43
23/23 anonim válasza:
Nincs mit! Ha kell küldök hozzájuk linket, hogy könnyebben megtaláld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!