Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon zsíros a bőröm és hát...

Szvitek96 kérdése:

Nagyon zsíros a bőröm és hát jópár akne seb is borítja… mar másfél eve használok rendszeresen bőrapolasi termékeket, mindenfélét kipróbáltam, jelenleg is prémium termékeket használok, mégsem tudok megszabadulni a fekete pontoktól, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Továbbá a pórusaim is óriásiak, csak időszakosan sikerül csökkenteni a méretüket. Félévig jártam kozmetikushoz, azok után sem láttam tartós eredményt, az arctisztitás után egy hétre azonnal visszajöttek a pontocskák… jelenleg is használok szalicilsavat, arctisztitot, niacinimade-t, hialuronsavat, retinolt, hidratálókrémet. Persze ezeket felváltva, rendes rutinba csomagolva

#mitesszer #bőrápolás #zsíros bőr #pórus #Aknés sebek #Bőrápolási termékek
2023. jún. 8. 23:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
13%

Ha túlsúlyos vagy, akkor le kell fogyni. Ez fontos.

Illetve ha allergiás vagy valamire akkor azt ki kéne deríteni.

Tollpárna OFF, bőrgyógyász ON. Ja, és ne kapargasd a fejed, pláne ne mocskos kézzel

2023. jún. 9. 00:17
 2/23 A kérdező kommentje:
181 cm m-hez társul a 72 kg-s testsúlyom, szerintem az nagyjából okés. A többi tanácsot meg köszönöm szépen!
2023. jún. 9. 06:00
 3/23 anonim ***** válasza:
51%

A mitesszereket rendszeresen tisztítani kell, ezeket nem fogja eltüntetni semmilyen "csodarutin", hiába is próbálják elhitetni. És bizony vissza is fognak jönni bármilyen jól is tisztítod a bőrödet. Ez a bőrtípusod velejárója, így mindenképpen ezt kell megfelelően kezelni.

Mit jelent a prémium termék, amit használsz?

2023. jún. 9. 08:10
 4/23 A kérdező kommentje:
Azért vannak olyan zsíros bőrű emberek, akiknél ez nem jelent ekkora problémát, szép tiszta arcuk van… Paula’s choice, geek and gorgeous, cerave
2023. jún. 9. 12:56
 5/23 anonim ***** válasza:
26%

Ezek nem prémium márkák hanem sima középkategóriás (vagyis átlagos) bolti termékek (annyi különbséggel, hogy más-más árkategóriák és az most lényegtelen, hogy valamelyik csak online kapható). Mikor kozmetikusnál voltál ő nem adott otthonra terméket?

Ezért sem szabad magad másokhoz hasonlítani, mert nincs két egyforma bőr és szervezet. Ugyanazon bőrtípus különböző embereknél más-más formában jelenhet meg, azért írtam, hogy a mitesszer a szeboreás bőrök velejárója, ahogy a pattanás is, amit nem írtál, hogy neked lennének.

2023. jún. 9. 13:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Ezeket a termékeket ajánlotta. Mindenhol a paulas choice szalicilsavat ajánlják ezért is gondoltam, hogy annak működnie kellene. Pattanással küszködtem, de több év után teljesen elmentek
2023. jún. 9. 15:06
 7/23 anonim ***** válasza:
27%
Az elég baj, hogy a kozmetikusod ezeket ajánlotta... Inkább keress egy valóban jó szakembert aki megfelelő mennyiségű hatóanyagot tartalmazó termékeket tud adni otthoni ápolásra, amik érnek is valamit.
2023. jún. 9. 16:30
 8/23 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem még az azelain sav megérne egy próbát. A Q&A-nak van egy jó szérumja, 8% azelain és 1% cink pca van benne. Jól visszafogja a faggyútermelést, tisztán tartja a pórusokat. Az azelain sav nagyon jól kijön más hatóanyagokkal, szinte mindennel használhatod együtt, hámlasztókkal is.

Reggel mehet fényvédő alá.

2023. jún. 9. 22:46
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom
2023. jún. 10. 12:49
 10/23 anonim ***** válasza:
51%
Na igen, az azelain, de azért azt tedd hozzá, hogy ennek több hónap, mire várható a hatása, ha egyáltalán lesz. Vannak ezzel szemben olyan termékek amik már azonnali hatást nyújtanak és ezzel sokkal fenntarthatóbb az állapot. De mindenki maga dönti el mit próbál ki.
2023. jún. 10. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!