Nagyon zsíros a bőröm és hát jópár akne seb is borítja… mar másfél eve használok rendszeresen bőrapolasi termékeket, mindenfélét kipróbáltam, jelenleg is prémium termékeket használok, mégsem tudok megszabadulni a fekete pontoktól, mitévő legyek?
Ha túlsúlyos vagy, akkor le kell fogyni. Ez fontos.
Illetve ha allergiás vagy valamire akkor azt ki kéne deríteni.
Tollpárna OFF, bőrgyógyász ON. Ja, és ne kapargasd a fejed, pláne ne mocskos kézzel
A mitesszereket rendszeresen tisztítani kell, ezeket nem fogja eltüntetni semmilyen "csodarutin", hiába is próbálják elhitetni. És bizony vissza is fognak jönni bármilyen jól is tisztítod a bőrödet. Ez a bőrtípusod velejárója, így mindenképpen ezt kell megfelelően kezelni.
Mit jelent a prémium termék, amit használsz?
Ezek nem prémium márkák hanem sima középkategóriás (vagyis átlagos) bolti termékek (annyi különbséggel, hogy más-más árkategóriák és az most lényegtelen, hogy valamelyik csak online kapható). Mikor kozmetikusnál voltál ő nem adott otthonra terméket?
Ezért sem szabad magad másokhoz hasonlítani, mert nincs két egyforma bőr és szervezet. Ugyanazon bőrtípus különböző embereknél más-más formában jelenhet meg, azért írtam, hogy a mitesszer a szeboreás bőrök velejárója, ahogy a pattanás is, amit nem írtál, hogy neked lennének.
Szerintem még az azelain sav megérne egy próbát. A Q&A-nak van egy jó szérumja, 8% azelain és 1% cink pca van benne. Jól visszafogja a faggyútermelést, tisztán tartja a pórusokat. Az azelain sav nagyon jól kijön más hatóanyagokkal, szinte mindennel használhatod együtt, hámlasztókkal is.
Reggel mehet fényvédő alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!