Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » B*szogatnak az idióta osztályt...

B*szogatnak az idióta osztálytársaim a hajam miatt. -_- Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Akármennyire is szánalmas, vágjátok, hogy miért? ... Azért mert CSAK hasonlít az egyik felkapott csávó, a Justin Bieberéhez. B*szki, 17 vagyok, kb. 12 évesen vágattam ilyenre, tehát elképzelhető, hogy annál a kölyöknél sokkal hamarabb lett ilyen a stílusom. Érdekes módon pár éve még mindenki dicsérte, de mostanra hiába mondok bármit az aljanépnek, nemtom lemosni magamról a "bibi", vagy a "bíberke" becézést. Annyira szánalmasak, komolyan mondom. Másmilyenre nem akarom vágatni, mert szeretem a hajam, de mindent megteszek, hogy a lehető legkevésbé hasonlítson arra a srácra. Pár hete elkezdtem vasalni, de nagyon brutál módon, meg alapból világosabb is, olyan szőkésbarna. Kb. most ilyen: [link] Mit csinálhatnék még??

[link]

2010. okt. 11. 19:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocs, link kétszer ment.
2010. okt. 11. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

úú igaz énse birom a srácot, de a haja nemrossz

hát ha nemakarod levágatni akkor nemnagyon tudsz mit csinálni vele, max felzselézni

nemkell törődni az ilyen emberekkel, majd megunják a cikizést

2010. okt. 11. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Vedd lazára a dolgot. Csak hülyülnek veled. Amint rájönnek, hogy már nincsenek rád olyan nagy hatással egyből kevesebb lesz a beszólás. Inkább viccelj velük te is, úgy hogy érezék, te is utálod ezt a kis gyökeret, de azért igazából nem izgat annyira a dolog, hogy hasonló a hajatok.

Hidd el, nem bántani akarnak, csak ilyenek az emberek: szeretnek csípkelődni.

2010. okt. 11. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
pfff... szánalmasak az ilyen emberek. próbáld figyelmen kívül hagyni. kb ugyan ebben a cipőben járok mint te...
2010. okt. 11. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
42%

Hát....ha ilyen hajad van ne csodálom hogy b*szogatnak!!

Mert ez konkrét b*zi ez a srác!!!

Amúgy hogy mit tehetnél ellene??

Hát vágasd le!!Rövidebbre!!!

Ha rövidebb akkor fel tudod zselézni!Kis wax rá ezek a műveletek előtt felfelé vasalod és kész is!!

Divatszakmában dolgozom igaz nem ezen a téren de akkor is tudom hogy mi a divat ...:D

Amúgy meg van barátnőd??És haverjaid??Mert ha ők elfogadják ezt a hajat akkor sz*rd már le az osztálytársaidat!!!

2010. okt. 11. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Én a helyedben jól beolvasnék a pár bunkó osztálytársadnak. Az égadta világon semmi közük nincs a hajadhoz. Nem hiszem el, hogy az ilyen embereknek nincs jobb dolguk, mint kitárgyalni ki hogy néz ki. Foglalkozhatnának inkább magukkal és mélyen magukba nézhetnének és egy önértékeléshez nekifoghatnának. Nem tudom, hogy képzelik ezt. Ebből látszik, hogy még éretlenek. A lényeg az, hogy neked tetszen a hajad és ne másnak. Mindig csak az a fontos, hogy te mit gondolsz róla, nem pedig amit más. Szóval, ha neked így tetszik, akkor ne változtass rajta semmit, nem is kell ezért vasalnod, hogy aztán majd jól tönkremenjen a hajad szerkezete :S Szerintem ezt te sem akarod. A csúfolást azt nem tudod elkerülni, amilyen buták... Majd abba hagyják egyszer, addig pedig nézd levegőnek őket, vagy úgy igazán szúrj beléjük egy keményet.

18/L

2010. okt. 11. 19:54
 7/11 anonim válasza:
25%
szerintem tetszik nekik azért mondják
2010. okt. 11. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Nemértem,miért kell baszog*tni,azért mert hasonló haja van,mint a Bieber gyereknek.

Attól még nem biztos,hogy meleg is.

Szerintem ha felhozzák ezt a témát,akkor mond meg nekik,hogy le lehet rólad kopni és foglalkozzon mindenki magával.

Oktasd ki őket,és pár napon belül szóba se hozzák majd Justin Bieber-t :D

17/L

2010. okt. 11. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Hát, ne haragudj, de szerintem ez a haj nagyon csúnya. :(

De ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz más véleményével, egyáltalán ne figyelj rájuk, előbb-utóbb le fognak szállni a témáról. :) Ha még sem, és nagyon idegesít téged, akkor marad az új frizura. Egy kis változatosság úgysem árt. :DD

2010. okt. 11. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
az egyik válaszolónak: én sem szeretem ezt a gyereket, sőt... de ez a b.zizás annyira unalmas már. HETERO A SRÁC!
2010. okt. 11. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!