Ezeket a parfümöket milyen lányon/nőn kèpzelitek el? (Milyen stílusú?)
Coco Chanel Mademoiselle
Dior Hypnotic Posion
Baccarat rouge
Dior j'adore
Xerjoff erba pura
Armani sí
Mademoiselle: Csak olyanon, aki mindig nagyon elegáns, de annyira, mint az idős hölgyek szoktak lenni. Nekem ez a parfüm egyébként az, amit tipikusan csak azért hordanak, mert Chanel. Ódivatú, öreges szaga van, ha megnézed Krémmánián, mindenki egyetért. De ez a tipikus néni illat, fiatalok csak a márka miatt veszik. Én kaptam belőle egyet ajándékba, csak akkor hordom, amikor nagyon túlzásba esek, tweed blézer, bross, gyöngysor.
Hypnotic Poison: Szexi, igazi femme fatale illat, én sötét hajat, vörös rúzst, sötét ruhákat képzelek el hozzá, és egy igazi magabiztos nőt, aki tud öltözködni, a férfiak pedig imádják.
Baccarat Rouge: Imádom őt is, mint a Hypnotic Poisont, szintén szexi, de kicsit lazább, mégis nőies nőt képzelek hozzá, igazi luxus kinézettel.
Dior j'adore: Igényes, visszafogott, nem esik túlzásba, de stílusos, a külseje mindig rendezett, nude körmök, világos színek, leheletnyi smink.
Erba Pura: Sportos, természetes nőkön tudom elképzelni, leginkább nyáron.
Sí: komoly, kifinomult, elegáns nőkön, én személy szerint ezt is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!