Helyrejöhet még a hajam, vagy vágjam le? Nagyon nem szeretném.
Ha csak a vége szàlkàs,miért ne vàgatnàd le?
Visszaanö az hamar.
Vannak 100 féle balzsamok,samponok,pakolàsok,probàlkozz.
Nekem a hires Gliss Kur nem jött be,söt a fructis se.
A legjobban a Golf balzsamot zseretem.
Talàn az,ami àpolja a hajat,de ez is tipustol függ.
Neked kellene kitapasztalni,hogy melyik a hatàsosabb.
Fontos,hogy ne hajszàritozz,ne vasalgass,pihentesd a hajad!De fodràszkellékes üzletben is vannak jo minöségü pakoläsok!
Ha már tönkrement, akkor azzal sok mindent nem lehet kezdeni.
Sok nőnek töredezett valamennyire, ha nem nagyon gáz és ragaszkodsz a hosszú hajhoz, akkor meghagyhatod. Ha nagyon tönkrement, akkor olló. Elég csak addig levágni ameddig nagyon széthullott, viszont a hajad maradék része is kapott egy nagy pofont, úgyhogy amíg le nem nő az a rész (adott esetben hónapok/évek kérdése) addig ne nagyon kínozd.
először próbálgass balzsamokat.nekem is töredezett a hajam vége és nem akartam levágatni mert így is csak a vállamig ér.én a kallosnak a placentás hajpakolását hasznélom,a fodrászom ajánlotta és bevált...kb. 2hónapja használom rendszeresen és már láttom hogy picit szebb.ráadásul könnyebben lehet a hajat kifésülni tőle,ami megint jó és nem szárítom a hajam,csak jó alaposan megtörlöm és télen bebugyolálom egy tiszta és száraz törcsibe egy kicsit.:)
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!