Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Helyrejöhet még a hajam, vagy...

Helyrejöhet még a hajam, vagy vágjam le? Nagyon nem szeretném.

Figyelt kérdés
Hátközépig érő hajam van, és önhibámon kívül majdnem negyed órával tovább maradt rajta a tartós festék, mint a maximális hatóidő, így a hajam vége tök szálkás és száraz lett. Nem tudom, hogy valami jó regeneráló balzsammal helyrejönne-e, vagy muszáj lesz levágnom. :(
2008. dec. 30. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a vége szàlkàs,miért ne vàgatnàd le?

Visszaanö az hamar.

Vannak 100 féle balzsamok,samponok,pakolàsok,probàlkozz.

Nekem a hires Gliss Kur nem jött be,söt a fructis se.

A legjobban a Golf balzsamot zseretem.

Talàn az,ami àpolja a hajat,de ez is tipustol függ.

Neked kellene kitapasztalni,hogy melyik a hatàsosabb.

Fontos,hogy ne hajszàritozz,ne vasalgass,pihentesd a hajad!De fodràszkellékes üzletben is vannak jo minöségü pakoläsok!

2008. dec. 30. 11:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazából kábé 10 centi lett olyan száraz, de nem törött. Sose szárítom, nem is vasalom, tehát eddig szép volt. Megpróbálkozom akkor először valami balzsammal, aztán ha nem jön be, marad az olló. :/
2008. dec. 30. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már tönkrement, akkor azzal sok mindent nem lehet kezdeni.

Sok nőnek töredezett valamennyire, ha nem nagyon gáz és ragaszkodsz a hosszú hajhoz, akkor meghagyhatod. Ha nagyon tönkrement, akkor olló. Elég csak addig levágni ameddig nagyon széthullott, viszont a hajad maradék része is kapott egy nagy pofont, úgyhogy amíg le nem nő az a rész (adott esetben hónapok/évek kérdése) addig ne nagyon kínozd.

2008. dec. 30. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:

először próbálgass balzsamokat.nekem is töredezett a hajam vége és nem akartam levágatni mert így is csak a vállamig ér.én a kallosnak a placentás hajpakolását hasznélom,a fodrászom ajánlotta és bevált...kb. 2hónapja használom rendszeresen és már láttom hogy picit szebb.ráadásul könnyebben lehet a hajat kifésülni tőle,ami megint jó és nem szárítom a hajam,csak jó alaposan megtörlöm és télen bebugyolálom egy tiszta és száraz törcsibe egy kicsit.:)

sok sikert.

2008. dec. 30. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
A balzsamozáson kívül sokat segít az is ha ismersz pár kis trükköt. Pl. Ne mosd a hajad forró vízzel, ideiglenesen ne használj hajszárítót se mert mégjobban kiszárítja, csak a hajad végét balzsamozd és hajmosás előtt, ne utánna, a sampont meg csak a fejbőrödbe masszírozd be, a hajvégekbe ne. Egyébként a gliss kur nagyon jó kis balzsam, csak nem midnennapi használatra. Heti egyszer vagy kétszer a kicsit nedves hajvégeidbe masszírozd be bőven, formálj kontyot a fejtetődre, tűzd fel és tekerd be fólpakkal 10-15 percre. Nekem bevállt. Ezt kipróbálhatod tojássárgájával is.
2008. dec. 30. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a gliss kur (asszem ígykell írni) termékeket ajánlanáám, nekemis tökjól rendbehozta a hajamat ^^.
2008. dec. 30. 19:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! :) Tényleg jó lenne, ha helyrejönne, és nem kéne levágni, mert végre meg akarom növeszteni, 27 év után... :D
2008. dec. 30. 20:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Jelentem, Dove regeneráló balzsamot vettem, és már az első használat után sokkal jobb lett a hajam. Örülök! :)
2009. jan. 1. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!