Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vágjam le a hajam?

Hogyan vágjam le a hajam?

Figyelt kérdés

A fodrász sose csinálja meg úgy, ahogy szeretném...

Hosszú hajam van és szeretném "V" alakba levágatni. Nem akarok bele semmi fokozatot. Csak hogy a széle legyen fokozatra vágva. vmi ilyesmit: [link]

2011. máj. 27. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebben azért van nem egy fokozat is szerintem. :D

Magadnak szépen és egyenletesen nem fog menni, mert hátul se szemed, se kezed, inkább kérj meg valami ügyeskezű barátnőt, vagy másik fodrászt. :D

Amúgy meg fogsz egy jó éles ollót, és a vizes, teljesen, sűrű fogú fésüvel kifésült hajadat levágod ott ahol gondolod. Ne túl srégen, mert az idiótán néz ki.

A képen a csjnak meg van még egy hosszúra hagyott frufruja is, ami nem tartozik szervesen egy vonalba a többivel, ahhoz előre fésülöd a hajad, mintha frufrut akarnál, aztán áll vonalában levágod egyenesre.

2011. máj. 27. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát,ha ez alapján a kép alapján csinálod van benne pár fokozat.Szerintem semmiképp se kezdj hozzá egyedül.Szerintem is inkább kérd meg egyik bnődet/tesódat,hogy segítsen,de ez egyedül nem fog menni.

Ha mégis megpróbálnád,mosd meg fésüld ki is mindig nagyon keveset vágjál,sokat segít ha van 2tükröd egymással szemben:)

Sok sikert!

2011. máj. 30. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

"A fodrász sose csinálja meg úgy, ahogy szeretném... "

Ismerős szitu, mélyen átérzem... ugyanez a problémám, a fodrász akihez járok sose úgy csinálja meg ahogy szeretném. Mindegy, hogy azt mondom neki, hogy 3 centit vágjon le, vagy 10-et, levág 6-ot, mert szerinte az úgy néz ki jól. Hosszúkás arcom van, azt mondja szélesíteni kell, ezért a fejem tetején kb 8 centi a hajam, az alján meg 40...és ettől meg tudok őrülni... Pasi a fodrász, meleg, amivel amúgy semmi bajom sincs, de annyira extrém a stílusa, hogy rettenet.

Most épp növesztem a 8 centis tincseket, elöl vágok magamnak frufrut, mert havonta nincs kedvem eljárni vágatni, általában bevizezem, majd úgy vágom le, függőlegesen tartom a tincseket, mert úgy tépett hatása lesz

2011. máj. 30. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:

én már 2 éve nem járok fodrászhoz, magamnak csinálom a hajamat.

a tescoban vagy a rossmannban vagy hasonló boltokban lehet kapni hajborotvát ( [link] és nem is drága, én 120 Ft-ért vettem. persze én tépett hajra használom, de lehet lehet másra is.

amúgy youtube-on nagyon sok videó van ahol maguknak vágják a hajukat és az ember nem is hinné mennyire egyszerű.

2011. máj. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!