Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Srácok, nektek mi a szőrápolás...

Srácok, nektek mi a szőrápolási/szőrtelenítési rutinotok?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és az enyém így néz ki:

Arcszőrszet: heti kétszer borotvával, nem igazán tudok rendes arcszőrzetet növeszteni

Hónalj: kétnaponta borotvával vagy kozmetikussal gyantáztatom

Mellkas és has: nincs, nem nő szőr, max. pár szőrszál

Intim: nyáron kétnaponta borotvával, télen hagyon megnőni, közte havi 1-2x trimmelem vagy borotválom

Egyéb: karomat és a lábam sem borotválom, hátam nem szőrös

Borotvazselét haszálok. Borotvából Gilette. A gyanta a hónaljon nagyon bevált. 3-4 hét után is sima szokott maradni. Nyáron a csajok imádják a szőrtelen pélót. Télen viszont szeretek hipszterkedni azzal, hogy hagyom megnőni.

2023. máj. 29. 10:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A phillips oneblade-ről már sok jót hallottam. Meg azzal trimmelni is jól lehet. Én is tervezem, hogy beszerzek egyet.

Ja és tök jó, hogy nem vagyok egyedül, aki télre meghagyja a szőrt

2023. jún. 4. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:

3as vagyok

Nem fogod megbánni

Szinte simára leszedi

És nem kell 8 tonna borotvahab úgyhogy még gazdaságos is

Penge is jól bírja

Utazásra is könnyű magaddal vinni és nem foglal annyi helyet mintha brotvahabot is vinni kéne

2023. jún. 4. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát az arc szőrzetemet 3-4 naponta.Hónaljat 2 hetente nyáron,télen nem szoktam.Intim helyett azóta nem szoktam,mióta borotvával belevágtam az egyik herémbe 17 évesen...
2023. jún. 5. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Arcszőrszet: általában hétfő, szerda, péntek reggel szedem le.

Hónalj: tavasztól őszig havi egy-két lakalommal, mikor már megnő. Amíg csak ilyen fél centis, addig nem zavar. Ujjatlan pólókban nem nem nagyon járkálok.

Mellkas és has, hát: ott nekem is csak pár szőrszál van, nem vagyok prémes. Így ez nem is zavar nem szoktam foglalkozni vele.

Intim: Mint a hónalj.

Egyéb: karomat és a lábam nem szőrtelenítem, nem extérm szőrös.

2023. jún. 5. 17:09
 15/16 anonim válasza:
74%

Deréktól felfelé a hajamat és a szemöldökömet kivéve minden megy le elektromos borotvával, általában hetente.

Lábamat vagy "csak" nullás géppel szedem, vagy azt is leborotválom elektromossal. Itt van hogy 2 hetet hagyom nőni, mert néha kipattogzik, de attól tovább még nem hagytam. Intim rész ugyanez

Nálam nem nyár, vagy tél függő, én mindig így csinálom. Igaz régebben a lábamat csak 5 millisre szedtem le, tavaly nyáron kezdtem borotválni.

20/F

2023. jún. 5. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Arcot 2 naponta elektromos borotvával, kezem és lábam kivételével az egész testem heti 1x borotvalom, kivéve a honaljamat azt heti 2x.

Nincs erős szőrzetem.

28/F

2023. jún. 28. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!