Vannak olyan fiatal srácok, akik csak nyáron borotválják a fanszőrüket?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, én csak nyáron szoktam borotválni a fanszőröm és a hónaljszőröm. Más is van ezzel így főleg 30-as korosztályig? Lányoknál biztos csak kevesen vannak.2023. máj. 23. 18:43
1/8 anonim válasza:
26 éves vagyok
Kondizom és úszom ezért rendszeresen leszedem a fanszőröm a heréimnél is és a hónaljam
Hónalj szőrtelenítés nálam alap
Dezodor sokkal jobban felvihető kevésbé izzad és esztétikusabb
2 naponta átmegyek rajtuk philips oneblade testszőrnyíróval így nem pattog ki
2/8 anonim válasza:
Én is csak nyárra szoktam,viszont én a teljes testemről.mert nagyon szőrös vagyok és szégyellem.
3/8 anonim válasza:
Én is csak nyáron borotválom, de csak a hónajszőröm, fanszőrt hagyom, de volt már hogy azt is leszedtem. Máshol meg nem vagyok annyira szőrös.
4/8 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok szőrös típus és heti 3-4szer kondizom. Nyaranta 2-3szor borotválom le a farkamnál és a zacsimről. A nagy hőségben a hosszú fanszőr nekem viszketni szokott. A hónaljat pedig ilyenkor kéthetente, mert előfordul, hogy ujjatlant is hordok.
2023. máj. 26. 19:48
5/8 anonim válasza:
1es vagyok kérdező
A hónaljat szerintem érdemes egész évben lenyírni főleg hogy kondizol is
Sokkal kevésbé izzad és a dezodort is könnyebb felvinni
6/8 anonim válasza:
Én 21 vagyok és én is csak nyáron szoktam leborotválni a fanszőrömet. Elég macerás művelet, ezért télen csak akkor kínlódok vele, ha mondjuk termálfürdőbe vagy szaunába megyek. A hónaljamat is nyáron rendszeresen szedem, kb. hetente, de télen azzal sem foglalkozok annyit. Max. ha nagyon bundás akkor szedem le.
7/8 anonim válasza:
Hónaljat és Fanszőrt is csak alkalmanként szedem le. Szerintem 1-1,5 havonta jut eszembe, és akkoris csak rövidebbre vágom. 31F
8/8 anonim válasza:
Pár évvel múltam 30. Ha ez kizáró ok, akkor ne vedd figyelembe a válaszokat!
Én is csak nyáron szűrtelenítek hónaljt és nemiszerv környékét. Ősztől tavaszig úgyis úgy "be van csomagolva" hogy senkinek nincs esélye még csak a szőrszálak végét sem meglátni. Másrészt télen nem jellemző, hogy izzadjak. Nyáron zavar, ha tocsog a szőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!