A nők miért hagynak meg egy csík fanszőrzetet meg?
Figyelt kérdés
Mit jelent ez, illetve miért alakult ki?2023. máj. 26. 21:50
1/11 anonim válasza:
Én ismerek olyan pasit, akinek ez szexi. Gondolom ezért is hagyja meg akinek van, mert tetszik neki és/vagy a párjának.
2/11 anonim válasza:
Nőként nem értem a dolgot, az ember a lábán sem hagy... 🤷♀️
3/11 anonim válasza:
én eddig azt gondoltam, valami olyasmit, hogy az illető alapvetően leszedné az egészet, de meghagy egy kis jelzést ami mutatja, hogy azért mégsem kislány módra csupasz, hanem érett nő érett fanszőrzettel.
4/11 anonim válasza:
Nem a szőr tesz valakit érett nővé, ez teljesen logikátlan. Nekem 11-12 évesen már bőven nőtt a szőröm, de em voltam érett nő értelem szerűen. Ez egyszerű divat, van, akinek tetszik, van, akinek nem.
6/11 anonim válasza:
Azért ne általánosítsunk, nekem eszemben nem lenne meghagyni. De van aki szerint a fazon jobb a csupasznál. Ennyi.
7/11 anonim válasza:
"Nem a szőr tesz valakit érett nővé, ez teljesen logikátlan. Nekem 11-12 évesen már bőven nőtt a szőröm, de em voltam érett nő értelem szerűen"
szexuális értelemben értsd az érettséget, az teljesen más téma, hogy fejben ki hol tart
8/11 anonim válasza:
Mert szexi, régen én is néha meghagytam.
9/11 anonim válasza:
Én utálom, vagy legyen teljesen szőrös vagy teljesen csupasz. A fazon az olyan, mintha valaki határozatlan, döntésképtelen lenne, hogy akkor most legyen is, vagy mégse legyen?
10/11 anonim válasza:
Van akinek jól áll én pl. csupin szeretem,így kényelmes. 44N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!