A hideggyanta csíkkal mi a tapasztalatotok?! Milyet ajánlotok egy első "tesztelőnek"?!
Elsőnek próbálnám ki, a bőröm szerintem nem érzékeny.. de ha az is, engem nem érdekel, mert bírom a fájdalmat. Akár ott lenti használatra, vagy csak a lábra.
A válaszokat előre is köszönöm.
20/L
Veet-et használtam én is, nekem mondjuk használt. Arra figyelj hogy ne maradjon "hepehupás" mikor rányomod a lábadra, jól simítsd el, kb öt másodperc után pedig lentről felfelé tépd le. Akkor is ha jól bírod a fájdalmat, készülj fel hogy csípni fog.
Illetve sokan vannak akinek piros pöttyös lesz a lába gyantázás után, ilyenkor a dobozban lévő kis papírral, vagy ha nincs, akkor egy kis aftershave-vel vagy testápolóval kend be vékonyan a lábad.
Egy hideggyanta sem vált be.Kivéve amit arcra használtam.( veet)
Már nem gyantázok mert lézereztettem,de a legjobb gyanta az a régi anyukám melegítős gyantája volt…csak utána mindig jó nagy rendetlenség volt meg minden ragadt vagy olajos volt
Nagyon fontos az előkészítés a gyantázás előtt. Tehát a bőrről (szőrről) alaposan le kell mosni a zsiradékot. Ezt megteheted hagyományos (nem hidratáló) szappannal vagy kimondottan gyantázás előtti lemosóval. Melegben érdemes hintőporozni, felszívja az izzadságot.
Hát igen, a bolti hideggyanta csík nem a legerősebb és a 3. lehúzás után már szinte nem is tapad. A melegítő patronosat ajánlanám én is.
Meg kell venni a gépet, de a belevaló patron viszonylag olcsó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!